Ugens Støvlespots: Se de bedste støvler fra sidste uges kampe!

22.02.2016

Skrevet af Mathias

Sidste uge var i den grad en fodbolduge af allerhøjeste kaliber og udover at Champions League og Europa League var tilbage, så bød den også på cup- og ligakampe. Med alle de kampe på programmet, er der også godt med støvlespots og vi har samlet vores yndlings her.

Alexander Meier (Frankfurt) – PUMA evoSPEED 1 Flame Orange/Charcoal/Green

Her er der et støvlespot man ikke ser hver dag. I de sidste par uger har Alexander Meier spillet i den første udgave af PUMA evoSPEED. Flame Orange farvevarianten er en jeg ser rigtig glædeligt tilbage på og det var generelt bare en fremragende støvle.

Paul Pogba (Juventus) – adidas ACE 16+ PureControl

Støvlenørden er endelig blevet tæmmet. Der går i øjeblikket rigtig stærke rygter om, at Paul Pogba har underskrevet kontrakt med adidas, hvilket desværre betyder vi ikke længere kommer til at se ham i blackouts, limited edition og hjemmelavede-modeller. Der er intet officielt fra adidas, men vi forventer at høre mere snart.

Chris Brown (Blackburn Rovers) – adidas Copa Mundial (Custom med SG knopper)

I gårsdagens FA Cup kamp mellem West Ham og Blackburn, hvor Dimitri Payet stjal mediernes opmærksomhed, var det Chris Browns støvler som fangede vores øjne. Han hoppede i et par adidas Copa Mundial og som mange professionelle spillere har han fået dem lavet med SG knopper. Grunden til at vi tror det er et par adidas Copa Mundial og ikke et par adidas World Cup, er fordi det er blandet SG og FG, samtidig med at de professionelle foretrækker læderet på Copa.

Memphis Depay (Manchester United) – Under Armour SpeedForm CRM

Memphis Depay skifter nærmest støvler oftere end både du og jeg skifter undertøj. Under Armour elsker simpelthen at lave støvler til ham og den nyeste er måske den bedste til dato. Kampen Manchester United spillede mod Midtjylland var rimelig kritisk, men man kan ikke klandre Memphis for sit valg af støvler.

Christine Sinclair (Canada) – Nike Mercurial Vapor X Dame

Den seneste Nike Mercurial Superfly til kvinder er lavet i et design, som er en blanding af blå og hvid, hvilket fungerer rigtig godt sammen med Flyknit overdelen. Det ser dog ud til Nike ikke synes det passer ligeså godt på Vapor modellen, og af den grund har de fjernet det blå. De står knivskarpt og minder lidt om den Limited Edition CR7 Vapor IX fra 2013, udover det blå på sålen. Er du gal, hvor ville jeg ville ønske de havde dem i herrestørrelser.

Alex Grant (Perth Glory) – Nike Tiempo Legend 6 Sort/Hvid/Metallic Gold

Den her klassefarvevariant får ikke den kærlighed designet fortjener. Alex Grant er en af de eneste professionelle spillere som er hoppet i et par, men den sorte, hvide og gulfarvede Nike Tiempo Legend 6 er helt fantastisk.

Morten Nordstrand (Newcastle Jets) – Nike Magista Opus Liquid Chrome

I samme liga som Alex Grant finder vi gode gamle Morten Nordstrand, som er rykket til Newcastle Jets. Han fik sin debut i startopstillingen i weekenden og garnede to gange mod Wellington Phoenix. Sådan en performance fortjener nye støvler og vi håber han snart får skiftet sine Magista Opus Liquid Chrome støvler ud med noget nyere.