Mandagskampen i Premier League mellem Tottenham og Aston Villa på White Hart Lane blev en vanvittig kamp, som vil blive husket længe – især af de mange Tottenhamfans. Tottenham fejrede sin 125 års fødselsdag og hjemmeholdets fans fik noget at juble over efter små 20 minutters spil. Her steg Berbatov til vejrs efter et hjørnespark og headede iført Adidas Absolute Sort/Rød Spurs foran med 1-0 til stor begejstring for hjemmeholdets fans. Mindre begejstring vakte Paul Robinsons målmandsspil dog. Kun få minutter tabte den engelske landsholdskeeper nemlig bolden ned lige for fødderne af danske Martin Laursen som let kunne udligne til 1-1. Og der skulle kun gå 10 minutter før den danske landsholdsforsvarer igen var på pletten. Det var dog igen meget tilfældigt, da bolden efter klumpspil endte i brystet på Laursen for derefter at ryge igennem benene på Paul Robinson. Martin Laursen spiller i Adidas Absolute Rød/Hvid. Der skulle kun gå 7 minutter før det blev endnu værre for hjemmeholdet. Efter 40 minutters spil øgede Villas stortalent Agbonlahor nemlig føringen til 3-1 iført Nike Mercurial Vapor. Et kvarter inde i anden halvleg gned Villas Gardner yderligere salt i såret på hjemmeholdets fans og spillere, da han gjorde det til 4-1. Gardner spiller i Adidas Absolute Sort/Rød. Ydmygelsen fik mange af Tottenhams fans til at udvandre fra stadion. En udvandring de med 100% sikkerhed fortryder inderligt dagen derpå. Martin Laursen så længe ud til at blive den helt store helt for Villa, men Tottenham udførte nu et af nutidens flotteste comebacks. Efter 70 minutters spil var det Chimbonda som med sin scoring til 2-4 tændte et lille håb i Spursholdet. Han spiller i Nike T90 Laser Gul/Sort. Med ti minutter tilbage var det så anfører Robbie Keanes tur til at komme på tavlen. Han sparkede meget sikkert et straffespark i kassen og dermed var stillingen nu 3-4 og kampen helt åben igen. Robbie Keane spiller i Nike T90 Laser. De sidste ti minutter var naturligvis spil til et mål dog uden de helt store chancer. Men 3 minutter inde i dommerens tillægstid fik hjemmeholdet alligevel udlignet da den unge forsvarsspiller Kaboul iført Nike Mercurial Vapor kanonerede bolden i kassen og stadion gik amok. Et comeback af dimensioner fra Tottenhams side og mon ikke Spurs var mere tilfredse med kampens resultat efter kampen end de havde været med uafgjort fra kampens start. Holdet ligger nemlig stadig til nedrykning, men aftenens resultat har helt sikkert givet spillerne et moralsk løft til de kommende kampe.