Adidas genopliver ikonisk farvekombination med ny Predator

31.03.2015

Skrevet af Jonathan

Predator er tilbage for at levere ekstrem kontrol i nye friske farver. Predator entusiaster vil nok tænke tilbage på ikoniske varianer som den den hvide Predator Mania og Predator Accelerator. Nu er det så blevet tid for Predator Instinct at bære den ikoniske Hvid/Rød/Sort kombination.

Sidste år fejrede adidas 20 år i selskab med Predator på overvældende vis, blandt andet med tre nyfortolkninger af tidligere ikoniske modeller i Revenge Pack. Nu puster adidas endnu engang til fortidens ild med en ny farveopdatering af Predator Instinct.

Det er nemlig langt fra første gang at adidas benytter sig af denne farvekombination på en Predator. Særligt David Beckham har været med til at gøre kombinationen udødelig efter at han bar den første gang med sin Predator Mania.

Farvekombinationen udgjorde også en del af sidste års Predator Instinct Battle Pack design. Men for dem som gik glip af den version, er der altså nu nye muligheder for at iføre sig de hvid/rød/sort farver i en moderne udgave.

Denne nye farvevariant til Predator vil helt sikkert begejstre mange Predator fans. Den har i hvert fald allerede fået flere af os herinde til at lave små jubelbrøl. Hvad synes du selv om den?