Efter en fantastisk start af de første 16 hold i Champions League blev det tid for de resterende 16. Heriblandt var de måske største favoritter af alle – Barcelona. Holdet har forstærket sig kraftigt til den nye sæson. Ind er kommet Milito, Abidal, Yaya Toure og ikke mindst Thierry Henry. Holdet har dog fået en dårlig start på den hjemlige liga og træner Rijkaard har da også været udsat for kritik fra både den spanske presse og Barcelonas ledelse. Derfor var det ekstremt vigtigt for Barca og Rijkaard at komme godt fra land i Champions League. Det fik de så muligheden for hjemme imod den evige outsider Lyon i CL’s Gruppe E. Hjemmeholdet lagde bedst ud og var dominerende fra kampens start. Det gav pote efter 21 minutter, hvor supertalentet Lionel Messi satte et par mand af og slog en flad bold på tværs af feltet. Her fik Lyons forsvarer Clerc en uheldig fod på og sendte bolden i eget net. Barcelona viste i perioder af første halvleg prøver på noget af det sambabold vi kender dem for, men blev sjældent rigtig farlige. Messi fik dog en gigantisk chance efter godt forarbejde af Ronaldinho. Men denne gang var Messi mindre heldig, da han måtte se sit forsøg reddet på målstregen af Lyons selvmålsskytte Clerc, som dermed fik reddet lidt af sin ære tilbage. Første halvleg endte 1-0 efter klar dominans af Barcelona. Anden halvleg formede sig på samme måde. Barcelona i klart mest boldbesiddelse og med flest chancer og Lyon som kun i glimt viste det gode spil de er kendt for. Det lignede en sikker sejr til Barcelona og med ti minutter igen lukkede de definitivt kampen. Iniesta fandt Messi i feltet og kampens helt store spiller gjorde det sikkert til 2-0. Adidas +F50.7 Tunit. Fantastisk kamp af den lille argentiner, som af mange bliver opfattet som den nye Maradona. I dommerens tillægstid skete så det alle på Camp Nou har længtes efter. Superstjernen Thierry Henry scorede sit første mål for Barcelona i sin Champions League-debut for klubben. Det skete da han fulgte op på et misset forsøg på fra Dos Santos. Henry scorede i sin nye topstøvle Reebok Sprintfit. Dermed fik Barca og Henry den drømmestart på Champions League som alle i klubben havde drømt om. I gruppens anden kamp vandt Glasgow Rangers hjemme med 2-1 over Stuttgart efter at have været nede med 0-1. I Gruppe F finder vi en anden af favoritterne Manchester United. De har fået selskab af Roma, Sporting Lissabon og Dynamo Kiev. United lagde ud på Nani og Ronaldos gamle hjemmebane i Lissabon. Ronaldo blev rigtig flot modtaget af hjemmepublikummet, og selvom han var manden der afgjorde kampen til Uniteds fordel med scoringen til slutresultatet 0-1, blev han klappet fra banen af sit gamle publikum. Ronaldo spiller i Nike Mercurial Vapor. Gruppens anden kamp stod mellem Roma og Dynamo Kiev på det olympiske stadion i Rom. Her vandt Roma en meget sikker 2-0 sejr. Kampen blev lukket af ”Kongen af Rom” – Francesco Totti. Han spiller i Diadora Maximus Hvid/Rød. I Gruppe G tog Fenerbahce hjemme imod de italienske mestre Inter. Her blev milaneserne mere eller mindre spillet ud af banen af et meget veloplagt og velspillende Fenerbahcehold. Kampen endte 1-0, men det kunne være blevet meget værre for Inter. Gruppens anden kamp stod mellem PSV og CSKS Moskva. Her fik vi en dansker-scoring fra Kenneth Perez i en kamp som endte 2-1 til hollænderne. Perez spiller i Adidas Absolute. Vi lukker med Gruppe H hvor Arsenal hjemme på Emirates Stadium tog imod Sevilla med Christian Poulsen i startopstillingen. Det blev det nærmeste man kommer spil til et mål. Arsenal styrede begivenhederne fra start til slut og vandt en meget sikker 3-0 sejr. 1-0 målet blev sat ind af Arsenals pt. bedste spiller Cesc Fabregas. Han spiller i Nike Air Legend Marine/Guld. 2-0 målet blev scoret af van Persie, som spiller i Adidas Absolute. 3-0 målet blev scoret af nyindkøbet Eduoardo, som efter et flot Arsenal angreb, bare skulle sætte indersiden på. Eduardo spiller i Nike Mercurial Vapor. Flot kamp af Arsenal, som efter en udradering af gruppens anden favorit, ligner et godt bud på en gruppevinder. Gruppens anden kamp vandt Slavia Prag hjemme 2-1 over Steaua Bucharest. Dermed kom vi igennem første runde af dette års udgave af Champions League. Vi følger naturligvis op på hver eneste runde sæsonen igennem.