Nike tager os tilbage til 2012 med en Bright Mango Mercurial farvevariant

04.02.2016

Skrevet af Mathias

Tilbage i 2012 ændrede Mercurial kollektionen sig for evigt, da Nike lancerede Nike Mercurial Vapor VIII. Støvlen var et kæmpe skridt fremad og den farvevariant den blev lanceret i er ikke en jeg hurtigt glemmer. Nu lancerer Nike Mercurial Superfly IV og Vapor X i den samme legendariske Mango farvekombination.

Den meget lyse farvevariant giver et meget iøjnefaldende design, som dog ikke virker alt for overvældende og kikset i mine optik. Bright Mango modellen rammer den altafgørende balance, som Nike Mercurial kollektionen nærmest altid gør.

I det nye design kommer vi til at se nogle af verdens mest eksplosive og farlige spillere, med Dybala, Alexis Sanchez og Zlatan Ibrahimovic som kun et par af navnene. Hvis du vil have de samme redskaber som den imponerende opstilling, så er den knivskarpe nye Nike Mercurial Superfly IV og Vapor X i hvert fald lige noget for dig.

Hvis du vil have hænderne i Nike Mercurial Bright Mango farvevarianten, så hold øje med siden, fordi de dropper d. 9 februar.

Det har alle dage handlet om høj fart for Mercurial kollektionen og nu har støvlerne endnu en eksplosiv farvevariant der matcher dens natur. Som du helt sikkert har bemærket så er jeg kæmpe fan af det nye design, men vi vil rigtig gerne høre hvad du synes. Fortæl os det herunder.