Nike Tiempo Legend 6 - Et nyt look til den moderne klassiker

03.02.2016

Skrevet af Mathias

De teasede for den i går og nu løftes sløret. Nike lancerer en ny og yderst iøjnefaldende farvevariant til den stadig dugfriske Tiempo Legend 6. Få et tættere kig på det blodrøde bæst her.

Stadig en sand forkæmper for exceptionel komfort, et dominerende touch og fremragende kontrol på bolden. Tiempo Legend 6 er helt sikkert stadig den samme læderstøvle vi kender og elsker, men det betyder ikke at den nye generation, som blev lanceret i december, ikke er en moderne innovation.

Nike Tiempo Legend 6 er et teknologisk mesterværk på niveau med en hvilken som helst microfiber speedstøvle eller vævet kontrol model på markedet, og selvom farvevarianterne indtil videre har været ret nedtonet, så skruer Nike op for farverne nu.

Støvlerne kan købes først på vores side. Find dem fra d. 9 februar.

Centralt til støvlens design er skiftet fra en kviltet overdel til en næsten sømløs forfod. Dette betyder at vand og mudder ikke siver ind i overdelen og gør det bløde læder stift når det tørrer. Ikke nok med dette naturligvis er en stor forbedring i henhold til holdbarheden og forlænger levetiden, så betyder det også at dit touch er bedre mens du stadig bruger støvlen.

Denne kviltning på overdelen skal man dog ikke glemme er hvad der gav Tiempo støvlen den nødvendige stabilitet i overdelen og for at erstatte den har Nike i stedet inkorporeret et indvendigt skelet, som giver et fastlåst fit. Sammen med den indbyggede tunge, så sørger skelettet for dine Tiempo altid leverer et fit af højeste kaliber.

Støvlerne kan købes først på vores side. Find dem fra d. 9 februar.

Du skal ikke tage fejl af dem, Tiempo er en støvle bygget til at dominere en fodboldkamp og er ikke bare en simpel støvle til forsvarsspillere. Kommer du til at starte angrebene i den nye Nike Tiempo Legend 6? Fortæl os det herunder.