adidas bringer Ace, X og Messi til live på alle underlag

07.07.2015

Skrevet af Jonathan

De største brands har gennem den seneste tid øget deres fokus på street fodbold. Det startede især med Nikes FC247 kollektion tilbage i 2013. Siden fulgte adidas op med Free Football, Nike svarede igen med FootballX og nu er adidas klar med deres nye satsning. Fodboldrevolutionen fortsætter på gaderne…

Koncentrationen omkring fodbold på andre underlag end græs er blevet langt større i moderne fodbold. Langt flere spiller fodbold på kunstgræs og asfalt på et højere niveau end tidligere og det har udløst større interesse for alternative former for fodbold. Derfor har adidas, ligesom på græs, identificeret de kontrollerende og kaotiske spillertyper på det hårde underlag og leveret en række sko til spillet.

Hvilken spillertype er du? X, ACE eller MESSI? Træf dit valg her – Pris fra: 649,-

adidas fremhæver her tre typer underlag: Court, Cage og Football Culture. Court er rettet mod indendørs og er særligt kendetegnet gennem den klassiske indendørs sål med et stykke gummi der sikrer grebet i underlaget. Cage er omvendt rettet mod baner med kunstgræs lige fra 1. generation frem til de nyeste generationer. Football Culture er lavet til alle de hårde asfaltbaner som findes overalt i bylivet. En sko der er udviklet med adidas’ revolutionerende Boost sål for at give den bedste stødabsorbering.

Som sagt har adidas identificeret de samme spillertyper som på græs og derfor udviklet en ACE, X og MESSI til hvert underlag. Hver kategori med specifikke teknologier som fremmer netop den types spillestil. På den måde kan du nemt vælge lige præcis den sko der passer bedst til dig.

Hvis du vil vide mere om de tekniske aspekter af skoen så klik dig ind på den specifikke sko og læs om den i bunden af siden. Hvilket design er du mest drevet af?