Weekendens støvlespots: Mercurial Superfly skinner igennem ved VM

06.07.2015

Skrevet af Jonathan

Den netop overståede weekend bød på nogle store højdepunkter i fodboldens verden. Chile vandt for første gang nogensinde Copa America, mens USA kunne løfte VM trofæet for 3. gang i træk - dog for første gang siden 1999. Vi tager her et kig på, hvad der ellers rørte sig i løbet af ugen.

Carli Lloyd (USA) - Nike Mercurial Superfly WMN WWC
Av av av. Carli Lloyd fik da i den grad sat sit præg på VM turneringen og i særdelshed VM finalen med et hattrick i sine Superfly i kvindernes officielle farver. 6 mål blev det til i hele turneringen. Tillykke til Lloyd og USA!

Ayumi Kaihoro & Saki Kumagai (Japan) - PUMA evoSPEED 1.2 Hvid/Lava Blast
På den anden side af VM finalen stod Japan og mens de måtte nøjes med sølv rundt om halsen kunne Kaihoro og Kumagai da trods alt glæde sig over at de kunne bære de nyeste farver af evoPOWER 1.2.

Dudu (Figueirense FC) - Nike Mercurial Superfly Hyperpunch
Og apropos VM så er det jo ved at være et helt år siden at VM i Brasilien for herrerne blev spillet. Her var det jo første gang vi blev introduceret for Mercurial Superfly og netop lanceringsfarven havde Dudu med på banen i weekenden..

Carlos Castrillo & Jorge Aparicio (Guatemala) - adiads Black Pack 11pro & Nitrocharge
Både Castrillo og Aparicio spillede med da Guatemala tabte 0-4 mod USA. De havde begge iført sig adidas’ Black Pack. Kommer du til at savne de nu afgåede siloer Nitrocharge og 11pro?

Luis Fabiano (São Paulo FC) - PUMA evoSPEED Dragon
Den tidligere Sevilla stjerne Luis Fabiano spiller nu til dags i São Paulo og ser ud til at veksle lidt mellem PUMA’s evoPOWER og evoSPEED. Det er ikke mere end en måned siden at han optrådte i evoPOWER. I weekenden var han dog i den sidste farvevariant af evoSPEED 1.3.

Nellie Lilja (Sverige U-16) - PUMA evoSPEED 1.3 (Hjemmelavet Tricks)
Sådan kan man jo også gøre det. Hvis man ikke lige synes at de Tricks kombinationer PUMA laver er gode nok, så kan man jo bare lave en selv. Nellie Lilja fra det svenske U-16 landshold havde således taget den pink og den blå variant. Hvordan ville du kombinere farverne?

Leena Petermann (Tyskland) - PUMA evoSPEED SL Lava Blast
Tyskland måtte se sig slået af England i kampen om 3. pladsen ved VM turneringen. Dermed kunne Petermann ikke leve op til de forventninger hun må have haft da hun trådte ned i PUMA’s vanvittigt lette evoSPEED SL.

LIam Henderson (Celtic) - adidas 11pro (miadidas)
Vi elsker når fodboldstøvlerne matcher med spillersættet og alene af den grund giver vi Ugens Spot til Liam Henderson, som har designet sit eget par af 11pro i samme farver som Celtic.

Kieran Tierney (Celtic) - adidas adiPOWER Predator Sort/Orange (2011)
Celtic har sat gang i pre-season og her varmer Tierney op til den nye sæson i en gammel Predator kending, en populær en af slagsen også, adiPOWER. I Tierney’s optik så populær at han stadig rocker dem.

Det var alt, hvad vi havde fra støvlespots i denne omgang. Nu med de fleste turneringer afsluttet, så bliver det spændende at se hvad pre-season kan byde på. Husk at sende os tips ind. Del dem dem med os på Facebook.