Nike Mercurial Superfly er klar til VM finalen i Canada

05.07.2015

Skrevet af Jonathan

Efter en utrolig spændende slutrunde, som virkelig har sat fokus på kvindefodbold, er VM i Canada ved at være slut. Vi tager os derfor et nærmere kig på den sidste (Og efter min mening fedeste) model fra kvindernes Nike VM kollektion - nemlig Mercurial Superfly. Se mere her.

Dette er første gang Nike laver en komplet kollektion til et kvinde VM og de nye støvler er blevet yderst vel modtaget. Kollektionen, som også er designet til at matche USA’s træningsudstyr, har været yderst populære hos det Amerikanske kvinde landshold. USA’s topscorer, Carli Lloyd, har nettet tre gange i løbet af turneringen og kunne snildt have en afgørende rolle i finalen i aften, hvor hun kommer til at spille i den nye Nike Mercurial Superfly IV kvindemodel.

Du kan forudbestille kvindernes Mercurial Superfly WMN lige her – Pris: 2.299,-

Vi har også nogle fodboldglade piger der arbejder her hos Unisport og Ingeborg var en af dem der blev sat foran kameraet, da vi kiggede på de tre andre modeller i VM kollektionen. Jeg har derfor talt lidt med Malin, som til dagligt spiller i Mercurial Superfly Academy Pack, for at høre hvad hun syntes om den explosive nye støvle.

“Jeg synes virkelig om de friske farver der er brugt på hele kollektionen og Mercurial Superfly er uden tvivl min favorit ud af dem alle. Normalt spiller jeg i en helt blackout Superfly, men denne frister mig lidt til at prøve noget med lidt mere farve. Så tommel op til Nike - og lav flere kollektioner til damer!”

Vi har også nogle gutter her hos Unisport, som virkelig ville ønske de havde lidt mindre fødder og jeg er ikke overrasket, hvis jeg ser nogle yngre drenge løbe rundt i denne farvevariant i løbet af sommeren. Er du en af dem der ville ønske disse sko kom i alle størrelser - eller foretrækker du lidt mindre pang på dine støvler?