Nok den bedste kampbold i verden - hør hvorfor vi elsker Select Brillant Super!

28.01.2016

Skrevet af Mathias

Alle mærkerne i verden laver faktisk rigtig gode fodbolde nutildags, men nu er vi jo fra Danmark, så der er en bestemt model vi altid kommer til at elske mere end de andre. Select Brillant Super er fuldstændig uden sidestykke når det kommer til salg - vi elsker den, i elsker den, alle elsker den og det er der rigtig god grund til!

Den kvalitet og det hårde arbejde der bliver lagt i hver eneste Brillant Super fodbold kan uden tvivl mærkes på banen. Fodboldene er blevet lavet i den samme fabrik i over 60 år og selvom det naturligvis ikke er den samme bold, så betyder det lange samarbejde, at alle der arbejder der ved at der ikke er plads til noget andet end perfektion.

Det er derfor Select Brillant Super ikke kun lever op til FIFA minimumskravene ligesom andre fodbolde, men i stedet overgår dem. Et af de bedste eksempler på denne dedikation til et helt gennemført produkt er boldens Zero-Wing blære, som er langt tykkere og er lavet af et meget bedre latex end andre bolde, hvilket ikke kun giver bedre holdbarhed, men også forbedrer boldens opspring.

Det er hvad vi så godt kan lide ved den - Brillant Super er lige den altafgørende tand bedre end hvad FIFA kræver den skal være. Selv de bolde som Select har, som ikke er lavet FIFA logoet på, lever let op til kravene, men rettighederne til logoet koster også penge og der ville de sende besparelserne videre til alle os. Vi takker, bukker og nejer.

Den hvide og grønne Select Brillant Super koster kun 399 kroner, men er ligeså og måske endda bedre end nogle af de dyrere bolde på markedet. Find den her.

Det kan også være du er en af dem, som synes Brillant Super er for forudsigelig, så du ikke kan producere de der vanvittige knuckleball skud, men der vil vi referere til det frispark Cristiano Ronaldo scorede mod Danmark i 2011 - en bedre bold betyder bare, at det er en mere sand refleksion af dine færdigheder.

Vi skal egentlig ikke udpege favoritter, men Select Brillant Super er nok den bedste kampbold i verden og derudover er denne farvevariant grøn, så det betyder bare vi her hos Unisport synes endnu bedre om den. Hvor rangerer Brillant Super hos dig? Er det også din yndlingsbold?