PUMA King II SL leger med de hurtigste fodboldstøvler på markedet

04.07.2015

Skrevet af Jonathan

Jeg betragter mig selv som en type med ret god smag. Og synes selv at jeg er ret god til at spottet noget trendy, når jeg ser det. Så når jeg får stukket en fodboldstøvle med en overdel af k-læder, som oven i købet vejer 180 gram. Så tror jeg vist nok at hårene på mine arme rejser sig. Lad mig byde en varm velkomst til PUMA King II SL.

Jeg skal i den grad love for at PUMA har gang i en seriøs ansigtsløftning af deres letvægtsstøvler. Først med evoSPEED SL på 103 gram (og en lædervariant på 150) og nu med en splinterny PUMA King II SL i både blackout og en Sort/Gul kombination. Overdelen er lavet af kængurulæder og vægten lander på sølle 180 gram! Det er kun 30 gram mindre end evoSPEED SL i læder. Særligt Blackout modellen har fået en helt bestemt herre herinde til bøje sig i støvet:

Er du vild med speedstøvler i læder? Så skulle du måske overveje PUMA King II SL – kun 1.499,-

“Jeg kan ikke få luft over den her støvle. Det kunne meget vel være min absolutte favorit af læderstøvler i år. Hvis bare den kom i mindre end en str. 40. Det har jeg meget svært ved at acceptere” siger Jakob som vi jo alle ved har en svaghed for blackoutet fodboldstøvler. Måske du bare skulle til at spise dine grøntsager op, så du kunne vokse lidt, Jay…

Denne PUMA King SL kombinerer det bedste fra to verdener, når komfort og letvægt mødes i noget der kunne ligne et utroligt holdbart bud på en speedstøvle. Spørgsmålet er, ville du trække i en PUMA King speedstøvle?