Tech Talk med JayMike: Forskellene på Ace 16+ Primeknit, Ace 16.1 og PureControl

26.01.2016

Skrevet af Jonathan

Man kan roligt sige at adidas har trådt ind i 2016 med et seriøst mål om at tage over på alle parametre. Vi bad derfor vores egen fodboldstøvle ekspert, JayMike, om at belyse os en smule i de seneste udgivelser fra adidas. Se med her og bliv belyst.

adidas blæste os ikke bare omkuld med den nye PureControl - en fodboldstøvle med alle de nyeste innovationer du kan komme på, inklusiv deres snørebåndsløse overdel. Få dage senere valgte de også at lancere en opdatering af deres ACE silo, som braggte en ny ACE 16+ Primeknit med sig. Den leverede de med en ny ankelsok (kaldet Primecut) og en ny ACE 16.1.

Og hvad er så forskellene på alle disse nye fodboldstøvler spørger du måske? Bare rolig - for vi har en ægte ekspert i huset, som kan gøre dig lidt klogere på det område. Bare kig med her, hvor JayMike bruger sin ekspertise til at forklare forskellene på adidas' nyeste ACE line-up.

Har du haft muligheden for at prøve de nyeste PureControl endnu? Hvis ikke skal du ikke fortvivle. For JayMike giver dig her en uddybende forklaring på, hvad der er ligheder og forskelle på de nyeste innovationer hos adidas.