Unisport Uncut Episode 15: Nyheder fra adidas, PUMA, New Balance og Nike

03.07.2015

Skrevet af Jonathan

Efter et lille ophold i vores Unisport Uncut er vi nu klar med 15. afsnit. Sæt dig godt til rette. For JayMike og PWG har samlet en ordentlig bunke af lækre lanceringer, lige fra X og Ace til evoSPEED SL og mere endnu. Se med her.

Hvis du i disse dage går lidt og er i lidt bedre humør så forstår vi dig udmærket godt. Hvem kan ikke blive helt høj på glæde når man bliver forkælet med SÅ mange lækkerier som alle mærkerne gør i disse dage. Herinde har det haft så stor effekt at JayMike og PWG simpelthen var nødt til at gå i studiet for at samle op på en række af de lanceringer, vi har været vidne til gennem den seneste måneds tid. Så var du en af dem fik det vildt over Hypervenom II, evoSPEED SL, adidas’ nye ACE15 og X15 eller måske New Balance’s Furon og Visaro? Så se med i videoen ovenover når Jakob og Philip kommer med deres mening om det og meget andet…

Du kan finde alle de nyeste fodboldstøvler lige her

Det er virkelig svært at skulle vælge en favorit ud af alle de nye lanceringer vi har set gennem den seneste tid. Hvis du skulle vælge en ting, hvad skulle det så være?