Weekendens støvlespots: adidas Messi15.1 Platinum stjæler showet

18.01.2016

Skrevet af Mathias

Det er mandag og selvom i dags helt store fokus uden tvivl er den nye adidas Ace 16+ PureControl, som blev lanceret i morges, så skal i absolut ikke snydes for en omgang støvelspots. Sjovt nok er det dog en anden adidas fodboldstøvle, som stjal showet i weekenden - nemlig Messi15.1 Platinum. Se den og de andre spots:

James McClean (West Bromwich Albion) - Nike Mercurial Superfly CR7 324K & Nike Mercurial Superfly I Elite NikeID (Custom SG knopper)

Han er tilbage! Han er virkelig tilbage! Efter et par måneder hvor hans støvler har været noget kedelige, så er James McClean med de bedste spots. I kampen mod Chelsea brugte han den nye Superfly CR7 324K, men skiftede i halvlegen for at spare på dem begrænsede model. Det var dog i går aftes tingene stak helt af for ham, da han delte et billed af sin nye tilføjelse til samlingen. Hold fast når vi forklarer hvad det er her. Det er et par Superfly II Elite, som han har designet med NikeID for længe siden og som han så nu har fået lavet en custom SG sål på. James McClean er uden tvivl en af de største boot nerds i verden!

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER 1.3 Safety Yellow/Black/Atomic Blue

Den nye PUMA evoPOWER fik sin debut på banen i weekenden og med den perlerække af spillere der repræsenterer den, så var det uundgåeligt, at den ville fik et par mål på kontoen. En af de mål kom fra Cesc Fabregas, som scorede mod Everton.

Keisuke Honda (AC Milan) - Mizuno Wave Ignitus

Han har været lidt skadet, så har han bare været på bænken, men nu fik Keisuke endelig spilletid, så vi fik lov til at se hans Mizuno Wave Ignitus i aktion. Jeg er helt vild med farvevarianten og design kombinationen. Lækkert fra Mizuno.

Hulk (Zenit Sankt Petersborg) - Mizuno Morelia Neo

Vi foreslår oftest at beholde sine Mizuno Morelia Neo på, fordi så fungerer de bedst, men ikke lige i dette tilfælde, hvor Hulk gør Zenits målmand noget forlegen.

Lionel Messi (Barcelona) - adidas Messi15.1 Platinum

Der er kun et eneste par i verden, men Messi ville aldrig bare lade sine platin støvler, som fejrer hans femte Ballon d’Or, ligge på hylden derhjemme. So fresh, so clean!

Jamie Vardy (Leicester City) - Nike Hypervenom Phantom II Liquid Shift

Så ser det endelig ud til kontraktbøvlet er ovre for Jamie Vardy og Nike. Han har spillet i blackouts på det sidste, men nu er han så skiftet til Liquid Shift farven. De hjalp dog ikke Premier Leagues nummer 1 vinde over nummer shock Aston Villa.

Wayne Hennessey (Crystal Palace) - Umbro Velocita & Neo Pro Shot Gun Cut Shocking

Hennessey er en af de eneste Velocita spillere, men til min store skuffelse er han ikke hoppet i anden generation af støvlen endnu. Jeg har min egen teori om det er fordi han endnu ikke har modtaget de matchende handsker. Lad os håbe for ham de kommer snart, fordi den nye Umbro Velocita II er for vild.

Det her var vores yndlings spots fra sidste uge og jeg selv skal sige det, så er der nogle gode blandt dem. Har du spottet noget vi missede? Fortæl os det herunder.