Adidas graver ned i rødderne og leverer pink udebanetrøje til Juventus

01.07.2015

Skrevet af Jonathan

Efter en mildt sagt overlegen sæson er Juventus nu klar til at forsvare deres titel i ny spillertrøjer fra adidas. Det er første gang i klubbens historie at den Gamle Dame vil spille med de tre striber på brystet og det markerer et helt nyt kapitel for Juventus. Se de første billeder af deres nye hjemme- og udebanetrøje her.

adidas har været loyale over for klubbens traditioner og lavet en hjemmebanetrøje med et historisk og klassisk design. De ikoniske sorte og hvide striber har ikke fået markeret kanterne, men smelter ind i hinanden gennem skarpe kanter. I det sorte felt på bunden af trøjen har adiads tilføjet nogle diskrete detaljer som bogstavet J, klublogoet og et design af klubbens stadion.

Find de nye Juventus hjemmebane- og udebanetrøjer her – kun 649,-

Med udebanetrøjen har adidas gravet helt ned til rødderne. Fra 1897, året hvor Juventus blev grundlagt, og frem til 1903 spillede de nemlig i pink udebanetrøjer. Det pink design har derfor en stor betydning rent historisk for Torino.klubben. Det har adidas respekteret og brugt det som inspiration under designprocessen, hvor de så har lavet deres egen fortolkning har den pink farve, som er lidt mørkere end normalt.

Juventus og adidas starter officielt deres samarbejde fra i dag, den 1. juli, og aftalen strækker sig helt frem til 2021. Vi synes bestemt at adidas har gjort et hæderligt stykke arbejde med deres første design til Juventus. Er du enig?