adidas præsenterer ny X15 i blackout med reflekterende design

01.07.2015

Skrevet af Jonathan

Tilbagemeldingerne på adidas X15’s design har været blandet. Kombinationen af Neon og Sort splitter vandene, men nu ser det ud til at adidas har ramt et design der ikke kan så nogen tvivl. Findes der måske noget bedre end blackout med reflective design på? Se med her og afgør det selv.

Resultatmæssigt kunne adidas ikke have drømt om en bedre start på X’s karriere efter at Luis Suarez var med til at afgøre Champions League finalen. Og tendensen vokser da også tydeligt i både U-21 EM, Copa America og kvindernes VM. Flere og flere har allerede byttet deres f50 ud med X15.

Hvis du er en spiller som Luis Suarez og Gareth Bale, der elsker at skabe kaos, så er den nye X15 lige din stil. Find den lige her – kun 1549 ,-

Herinde har vi en svaghed for blackout design og når de så tilmed bliver udstyret med reflekser er vi helt solgt. Det er netop hvad adidas har gjort med X15. Det vilde mønster på siden af støvlen skifter således farve, hvis man fører skarpt lys hen på det. Hertil har adidas diskret tilføjet neon farver til designet for at give støvlen lidt ekstra kant, som X spilleren jo per definition har.

Hvorvidt Suarez og Co. kommer til at bære denne farveopdatering bliver spændende at se, men vi er slet ikke i tvivl om at denne model nok skal få den tid under rampelyset som den har fortjent. Hvilken af de to farvevarianter er du selv vildest med?

Der er stor entusiasme omkring denne farveopdatering her i Unisport HQ. Spørgsmålet er om du er lige så pjattet med den nye effekt som vi er?