Unisport WebTV: adidas X og ACE test i München med Xabi, Alaba og Pep

30.06.2015

Skrevet af Jakob

adidas har bestemt ikke været kede af det i forbindelse med lanceringen af deres splinternye X og ACE - og det var vi i den grad heller ikke, da vi fik en invitation til München for at teste de nye fodboldstøvler på FC Bayerns træningsanlæg. På gæstelisten var i øvrigt også Pep Guardiola, David Alaba og Xabi Alonso... Sæt i gang!

Det store spørgsmål er naturligvis så - hvordan er det lige at rende rundt på FC Bayern Münchens træningsanlæg i de allernyeste støvler og trille bold med Xabi Alonso og David Alaba? Det er ret awesome, skulle jeg hilse og sige. Især fordi vores træner for dagen var Pep Guardiola... Inden træningssessionen fik vi dog et endnu mere indgående kendskab til de to nye støvler, som Product Line Manager fra adidas Marco Müller gennemgik for os, hvorefter vi fik lov at snøre støvlerne og bevæge os ud på det i øvrigt vanvittigt pæne græstæppe.

Bestil din adidas X15.1 lige her - kun 1.549,- kr.

Og nu jeg var der, havde ACE15 på og dermed fik lov at gå i 'control-mode', kunne jeg altså ikke helt dy mig for at udfordre Xabi Alonso til en crossbar challenge. Som man nu gør. Alonso ville sparke den fra midten, men vi endte med at tage den fra buen på feltet... Hvordan det gik ned kan du se i WebTV-afsnittet herover.

Køb adidas ACE15.1 og få fuld kontrol - kun 1.549,- kr.

Hvilken støvle ville du vælge af X og ACE, hvis der var frit valg? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter eller Instagram.