Måneden der gik: Messi15, HypervenomX, evoSPEED SL og meget mere...

01.07.2015

Skrevet af Jonathan

Oven på en vanvittig start på juli måned, stopper vi lige op et kort øjeblik og ser på, hvad vi egentlig lige er kommet fra. Vi kan alle blive enige om at juni har været god ved os, men spørgsmålet er om det kan toppe maj, som havde nogle store ting på menuen. Læs med her og afgør det selv.

Vi lægger ud med adidas som i sltuningen af maj måne dlancerede deres helt nye kollektioner - X15 og ACE15. Vi nåede dog lige nøjagtigt ind i juni måned da lanceringen af Messi15 fandt sted og fodboldrevolutionen blev fuldendt. Hvilken af de tre siloer er du størst fan af?

Nike ville selvfølgelig også lege med og kun få dage efter fuldendte de deres egen lille revolution, FootballX, med HypervenomX. Og som det ikke var nok kom både MercurialX og MagistaX også ud i det populære Silver Storm design, samt en ny “Street” inspireret kollektion. Det var dog ikke kun fodtøj, men også en helt ny og opdateret Nike Ordem III så dagens lys i denne måned. En bold som både bliver anvendt i premier League, La Liga og Serie A.

Halvvejs inde i måneden (Og året) gjorde vi for første gang bekendtskab med New Balance’s genfødte fodboldstøvler. Her kunne de præsentere os for kontrolstøvlen Visaro Pro, samt angrebsstøvlen Furon. To rigtige spændende fodboldstøvler som vi ser rigtig meget frem til at opleve mere til.

Men hvis vi syntes at det var stort så skulle PUMA da nok sørge for at øge barren endnu mere. De gik nemlig all-in og præsenterede deres letteste fodboldstøvle til dato på bare 103 gram. Og som om det ikke var nok fulgte de også op med en ny generation af evoSPEED så vi nu er oppe på 1.4.

Udover alle fodboldstøvlerne er der også kommet gang i trøjelnaceringene og her har både Real Madrid, Arsenal, Atletico Madrid, AS Roma , FC Porto og AS Monaco fået præsenteret deres trøjer for den nye sæson.

Det har været endnu en begivenhedsrig måned med masser af flotte lanceringer lige fra nye siloer til nye farver og trøjer. Hvilken måned har du været mest oppe at køre over - maj eller juni?