Mød Mizuno Basara 101 - Bygget til den adrætte angriber

09.01.2016

Skrevet af Mathias

I de sidste 3 dage har vi gennemgået de nye Mizuno støvler sammen og indtil videre har vi kigget på Morelia og Morelia Neo støvlerne, som jeg bestemt ikke lægger skjul på er blandt nogle af mine absolutte favoritter nogensinde. Nu er det Mizuno Basara 101 støvlens tur. Hør om den teknisk avancerede støvle her.

Mizuno Morelia støvlerne, både den originale og Neo modellen er verdenskendte og berømte for at være det ypperste indenfor læderstøvler, men det betyder ikke at Mizuno ikke også kan finde ud af at arbejde med mikrofiber. De har videreført den samme mantra og bestræbelse efter perfektion til Mizuno Basara, som er en fuldblods angriberstøvle, hvor alle teknologier er designet dertil.

Det der gør Mizuno Basara 101 til en så effektiv angriberstøvle er dens specielle evne til at være fleksibel når du bøjer foden indad. De specielle D-Flex riller på sålen betyder, at når du accelererer eller skifter retning, så får du den nødvendige støtte til at virkelig kaste dig ind i bevægelsen og have fuld tillid til dine støvler hjælper med at holde dig på benene.

Primeskin overdelen på forfoden er et blødt og smidig syntetisk materiale, som giver dig en tæt boldkontakt og fremragende touch. Den rigtig spændende del af overdelen er dog omkring indersiden af vristen, hvor man finder det tynde og yderst strækbare stykke sorte mikrofiber, som både giver en endnu tættere kontakt med bolden i dette utrolig vigtige område, men også hjælper på den fleksibilitet der kendetegner støvlen.

Hvis du er dit holds spydspids og vil have en støvle til en ægte angriber, så finder du Mizuno Basara 101 her.

Mizuno er ude for at bevise, at de også kan deres kram med mikrofiberstøvler og det gør de i ekstravagant manér. Hvad siger du til Basara 101 - kunne du se dig selv i sådan et par?