Vi introducerer Mizuno som en del af Unisport støvlesamlingen - Ekstrem kvalitet gennem elite håndarbejde!

06.01.2016

Skrevet af Mathias

Dagen er kommet! En dag som mange af os her hos Unisport har ventet meget længe på. Mizuno fodboldstøvlerne er landet og vi kan nu zoome ind på det nyeste fra de japanske elite håndarbejdere. Over de næste par dage kommer vi til at se på støvlerne hver for sig, så du kan få et komplet overblik over støvlerne, men indtil videre vil vi bare præsentere det nye line-up og byde dem hjerteligt velkommen.

Det kan godt være Mizuno ikke er et kæmpe stort navn på den europæiske fodboldscene, som er fuldstændig domineret af brands soms Nike, adidas og PUMA, men hvis du spørger enhver som ved noget om kvalitets fodboldstøvler, så vil de fortælle dig, at det fortjener deres støvler. Den mængde arbejde der bliver lagt i hver støvle og materialernes kvalitet er helt sensationel og jeg næsten fristet til at sige uden sidestykke.

Som i nok fornemmer er jeg pænt oppe og køre over at få lov til at kaste min kærlighed over Mizuno fodboldstøvlerne og håber jeg får flere her i Danmark til at se hvor helt fantastiske de er. Min personlige favorit er nok også den, som de fleste af jer kender bedst, nemlig Morelia Neo speedstøvlen. Jeg ser virkelig frem til at dele nogle af støvlens kvaliteter med jer, så følg med i morgen, hvor jeg giver en gennemgang af læder-speedstøvlen.

Ved du allerede hvilket par Mizuno støvler der er de rigtige til dig? Find vores udvalg her.

Selvom de eneste rigtig store spillere i verden, som bruger Mizuno støvler er Hulk, Thiago Motta, Shinji Okazaki og Keisuke Honda, skal man ikke tage fejl af dem, det her er nogle af verdens bedste fodboldstøvler. Følg med og se frem til at komme endnu tættere på de individuelle modeller de næste par dage.