"Jeg ville ønske at Hypervenom Dame II kom i størrelse 44"

25.06.2015

Skrevet af Jonathan

Kvindernes VM fodboldstøvler blev præsenteret allerede tilbage i april måned. Men ved præsentationen manglede der ligesom et par; Hypervenom. Det var selvfølgelig fordi Nike ikke havde præsenteret Hypervenom II endnu. Men nu, hvor den er ude af sit skjul kan vi selvfølgelig også tage et kig på kvindernes Hypervenom Phantom II.

Vores lille afstemning på Snapchat afslørede at i derude foretrækker Nikes Silver Storm Pack frem for kvindernes VM kollektion. Personligt er jeg ikke bleg for at indrømme at jeg synes kombinationen af Neon og “Blue Lagoon” kandiderer til en af Nikes fedeste kollektioner indenfor de seneste par år.

Hvis du i modsætning til mig har små nok fødder til at bære denne Hypervenom - så kan du finde den lige her - Pris: 2.299,-

Når det kommer til den nye Hypervenom II ved jeg ikke om det nye design er min smag. Det skal siges at Hypervenom I var og er stadig min klare favorit af fodboldstøvler. Jeg vil dog medgive at farvekombinationen på kvindernes variant i den grad opvejer det zig-zaggede design. Nu går jeg bare og håber på at Nike laver et lige så fedt design til en størrelse 44….

Det er første gang at Nike har designet en fuld kollektion til en kvindelig turnering. Og jeg skal da lige love for at de har gjort det med stil. Men hvad siger du? Er du blandt tilhængerne af Silver Storm eller WMN World Cup kollektionen?