PUMA giver deres evoSPEED nyt liv med vibrerende Gul/Blå opdatering

26.12.2015

Skrevet af Jonathan

Knap har vi nået at få pakket julegaverne op og spist de sidste rester fra julebordet, før PUMA melder sig ind med en lille post-julegave. Se den nye sommerlige evoSPEED lige her.

Og som det har været tilfældet siden lanceringen af evoSPEED SL har PUMA puttet farverne både på SL modellen og 1.4. Dog kommer denne nye opdatering med et lille twist. PUMA har nemlig valgt at udvide kollektionen med en evoSPEED SL S model. Som navnet antyder har vi stadig med en Super Light variant at gøre, men modellen er tilpasset så materialerne kan klare at spille på kunstgræs også.

Dermed er der godt nyt til fans af SL som også gerne vil have muligheden for at spille på kunstgræs med letvægteren. Den holder nemlig den lave vægt, men er blevet udstyret med noget mere holdbart materiale på overdelen til at kunne holde til det lidt mere opslidende underlag.

Udover denne evoSPEED SL S er der ikke meget nyt under solen andet end denne friske opdatering af farverne.

Med denne evoSPEED opdatering runder PUMA et fantastisk år for deres speedstøvle, som altså har fået æren af at være verdens letteste masseproducerede fodboldstøvle. Og de har i den grad fundet sommerstemningen frem midt her i juletiden…