Nike fuldender FootballX kollektionen med MagistaX og MercurialX Silver Storm

23.06.2015

Skrevet af Jonathan

Indrømmet: Jeg er hverken en Joltter eller en PWG. For helvede, jeg er ikke engang en JayMike. Men selvom teknikken ikke er min spidskompetence, så elsker jeg at spille fodbold på de små baner. Og det er på baggrund af denne kærlighed at Nike har skabt FootballX. Og nu er der friske farver til kollektionen.

Nike FootballX er navnet på Nikes nyeste “Anytime, anywhere” koncept, som bygger videre på det fundament FC247 lagde i 2013. Nike introducerede kollektionen med to helt nye modeller, MagistaX og MercurialX og udvidede så for nyligt kollektionen med en HypevenomX. Lanceringsfarven af denne var samme som Silver Storm Pack.

Vælg side i FootballX lige nu. Er du Magista, Mercurial eller Hypevenom. - kun 1.249,- kr.

Nu har Nike så fuldendt den første fulde serie af FootballX sko med de nye MagistaX og MercurialX i Silver Storm designet. Med det nye FootballX koncept får du altså nu helt nye muligheder: Du kan enten udleve behovet om at spille i forskellige siloer på én gang eller omvendt synkronisere din spillestil på alle underlag, når som helst, hvor som helst.

Med præsentationen af de nye farveopdateringer til MagistaX og MercurialX har Nike fuldendt FootballX kollektionen så den nu indeholder tre siloer. Hvilken FootballX spiller er du - HypervenomX, MagistaX eller MercurialX?