Umbro giver West Ham værdig afslutning med ny hjemmebanetrøje

19.06.2015

Skrevet af Jonathan

Siden 1904 har West Ham United haft hjemme på Boleyn Ground, bedre kendt som Upton Park. Men når den kommende sæson er færdigspillet vil det også være sidste gang at The Hammers optræder på dette stadion. For at ære den sidste sæson på det ikoniske stadion har Umbro nu præsenteret West Ham’s nye hjemmebanetrøje, med stærk inspiration til klubbens første trøje på netop dette stadion.

West Ham United er en stolt klub. Alle omkring klubben, fra spillere til fans, dyrker klubben med hjertet. Derfor syntes Umbro at det var en passende hyldest til klubbens hjerte at mindes den det sted som har lagt grund til klubben i mere end 100 år.

Du kan forudbestille den nye West Ham United Hjemmebanetrøje lige her - kun 549,-

Udover at den nye hjemmebanetrøje er tæt på at være en tro kopi af trøjen fra 1904, så har Umbro tilføjet en diskret hyldest til hjemmebanen med printet “Boleyn Ground 1904-2016”. Det er blevet placeret både under klubbens logo og i nakken. Nu er det bare op til Andy Carroll og Co. at give deres fans, deres stadion, trøjen og dem selv en værdig afslutning på en æra, før de ser hen mod nye tider på det Olympiske stadion i London.

Umbro har gjort deres for at hylde West Ham United og deres historie på det 111 år gamle stadion Boleyn Ground. Og jeg mener absolut at trøjen gør dem al ære. Hvis du er enig, så kan du allerede nu forudbestille West Ham’s nye hjemmebanetrøje lige her hos os.