adidas lancerer de nye Ace Cage & X Court Primeknit fodboldsko - dominer alle underlag!

04.12.2015

Skrevet af Mathias

Adidas har virkelig gjort deres indtog på alle spilunderlag i verden og fortsætter med at lancere deres nyeste farvevarianter på court og cage banerne i hele verden. I kølvandet på de nyeste modeller af deres fodboldstøvler, er de derfor klar til at præsentere adidas Ace Cage og X Court Primeknit skoene.

Jeg var selv meget hurtig til at kritisere X15 farvevarianten da den kom ud på fodboldstøvlen, fordi jeg kunne slet ikke lide farvekombinationen, men det er helt utroligt så stor en forskel en lille ændring kan gøre. De har ikke gjort andet på Court skoen end at gøre sålen helt sort, men for mig er forskellen helt sindssyg stor! Jeg synes uendeligt meget mere om den her X variant!

Jeg har til gengæld altid synes om den nye Ace farvevariant og det ændres der ikke på med den nye Cage version. En simpel sort og hvid overdel, med lidt pink på sålen, som du kan flashe til dine modstandere, efter du har efterladt dem i støvet. Fremragende arbejde af adidas hvis du spørger mig og måske den bedste, hvis det ikke er den bedste, Ace farvevariant siden støvlen blev lanceret i sommers.

Du kan finde den nye adidas Ace Cage og X Court lige her.

Begge de nye sko er lavet med en Primeknit overdel, hvilket betyder det er lige meget om du vælger Court eller Cage støvlen, fordi du får samme exceptionelle komfort. Jeg er hundrede procent på, både på den teknologiske side og design fronten. Hvor står du med dem – vender tommelfingeren op eller ned?