Arsenal 3. trøje 2021/22 | Nyt dristigt design fra adidas

10.08.2021

Skrevet af Sandra

Arsenal har igennem årene haft nogle vilde 3. trøjer og siden de har fået adidas, så er det kun blevet bedre. Tag et kig på trøjen nedenfor!

Hvem husker ikke de ikoiske trøjer fra 90'erne? Det gør vi i hvert fald og vi elsker ideen om at genskabe disse trøjer. Gennem Londons 90'er tidsånd, ville adidas mixe denne tid med Arsenals DNA - og lave en hel ny generation af trøjer.

Arsenal 3. trøje 2021/22

Den nye Arsenal 3. trøje 2021/22 introducerer et dristigt design inspireret af den ikoniske 'Blue Lightning' trøje produceret af Nike i 90’erne - mere præcist i 1994 og 1995.

Trøjen er overordnet navy eller måske mere mystisk blå. Den har et vildt zigzag design i turkis, hvilket gør at den virkelig ligner den ikoniske trøje. En rød farve omridser designet og giver det et fedt finish. Men, det er ikke det eneste der er rødt! adidas logoet på brystet er tofarvet, både rødt og hvidt. Hvis du kigger nærmere på indersiden af kraven, så kan du se, at adidas fortsætter med at bruge det specielle logo med ‘Arsenal for Everyone’, som lancerede i 2008, og er et initiativ til at promovere diversitet. Logoet kan også ses på udebanetrøjen og hjemmebanetrøjen.

Hvis du er en Arsenal fan eller en ikonisk trøje samler,så er det din heldige dag! Du kan FORUDBESTILLE ‘The Gunners’ 3. trøje hos Unisport i dag!

Tryk her for at forudbestille Arsenal 3. trøje 2021/22 hos Unisport!