Arsenal udebanetrøje 2021/22 | adidas lancerer nye trøje til 'The Gunners'

14.05.2021

Skrevet af Sandra

Der er bare noget helt specielt ved udebanetrøjer, enten fejler de ellers lykkedes de. Arsenal og adidas fandt hinanden igen og det er ikke været andet end succesfuldt - specielt når man kigger på deres udebanetrøjer. Denne trøje svigter heller ikke. Læs mere omkring det lige her!

TRADITION

Tradition er det perfekte ord til at beskrive den nye udebanetrøje til Arsenal. Og hvad er mere traditionelt for en udebanetrøje end farven gul? Intet. VI har set så mange gule udebanetrøjer fra de gode gamle dage - og denne trøje tager dens inspiration fra 1971 udebanetrøjen og fra 1989 udebanetrøjen.

INSPIRERET AF FORTIDEN, SKABT TIL FREMTIDEN

Arsenal udebanetrøje

Men det er ikke det hele. For første gang siden 1991, har adidas udskiftet det nuværende Arsenal logo, som man kan se på deres 2020/21 hjemmebanetrøje, med den ikoniske kanon! Inde i kraven, kan du se et specielt mærke med logoet ‘Arsenal for Everyone’, hvilket lancerede i 2008, og er et initiativ til at promovere mangfoldighed.

Arsenal har traditionelt vundet i farven gul - fra Wembley i ‘71 til Anfield i ‘89 - og det er præcist det, denne trøje repræsenterer. Trøjen er lavet i en lys gul, med navy logoer og striber. På ærmerne er der en tyk navy stribe, med en lille rød stribe ved enden. Et meget fint design, som forhåbentlig kan bringe Arsenal tilbage i toppen af engelsk fodbold.

Bring fortiden ind i fremtiden med arsenal udebanetrøje 2021/22 - køb den hos Unisport lige her!