Til spilleren der tager chancer og afgør kampene: New Balance Furon Pro

16.06.2015

Skrevet af Jonathan

Da vi for nogle måneder siden vendte hjem et New Balance event i London var det ikke meget vi kunne sige om deres fodboldstøvler. Eller, det vil sige - der var masser at sige om dem, men hvordan de så ud vidste vi ikke. Nu har New Balance endelig løftet sløret for deres nye satsning af fodboldstøvler og det her er støvlen til spilleren som tager chancer og afgør kampene. Byd velkommen til Furon.

Visaro og Furon. Sådan hedder de to nye fodboldstøvler fra New Balance. Furon er skabt til den spiller som afgør kampene. Ham som hele holdet sætter sin lid til. Hos New Balance hedder den type spiller for eksempel Jesus Navas, Januzaj og Negredo.

Er du spilleren der tager chancer på banen? Så tag din chance med New Balance Furon og forudbestil den nu - kun 1.299,-

Furon bærer rundt på en række innovative tiltag. For eksempel den døbte Burrito pløs, som er skabt for at optimere sweet spot området omkring vristen. Ideen er simpelthen at give en renere sparkeflade. Den er så støttet op af to andre tiltag: Ultralight Fantom Fit cage, som er et skelet placeret omkring midtfoden og skal levere support og støtte, samt en særlig High Energy Return overdel. Et mesh som er skabt for at levere et mere kraftfuldt spark. Jaja, den lover meget.

Sålen er lavet helt spændstig for at for så meget energi ud af dit afsæt og de aggressive, kantede knopper øger din acceleration, da knopper trænger mere aggressivt ned i jorden.

Furon er til spilleren som tager chancer. Vi glæder os til at se Navas og Co. tage chancer i New Balances nye fodboldstøvler. Det ser i hvert fald rigtig lovende ud. Hvad synes du om Furon?

ALT_TAG