Manchester United udebanetrøje 21/22 | Hyldest til en legendarisk udebanetrøje

30.07.2021

Skrevet af Lasse

Med inspiration fra fortiden - men med fokus på fremtiden. adidas har ledt efter inspiration og de har fundet den tilbage i tiden. Lær mere om den nye Manchester United udebanetrøje til 2021/22-sæsonen her.

Manchester United udebanetrøje 2021/22

Den nye Manchester United udebanetrøje til 2021/22-sæsonen er en kombination af friske farver og en hyldest til et ikonisk design. En fed blanding af både byen Manchester og klubbens DNA. Men hvilken ikonisk trøje er det, som den nye udebanetrøje egentlig har sin inspiration fra? Hmm, hvis du er en ældre United-fan, har du nok allerede gættet det. Men for dem, der mangler lidt hjælp, kan vi fortælle, at det er udebanetrøjen fra 1990/92-sæsonerne.

For dem af jer, der ikke kan huske hvordan trøjen så ud dengang kan vi også fortælle, at den var hvid med en ret vild blå grafik på. Den flotte trøje blev blandt andet båret i en 6-2 sejr over Arsenal, samt i Liga Cup-finalen i 1992, hvor et mål fra Brian McClair hjalp United med at slå Nottingham Forest 1-0 på Wembley. Trøje fra 90/92 har opnået ikon-status hos alle samlerne derude - og den nye trøje har helt klart også potentialet til netop dette.

adidas har forsøgt at skabe en ny udebanetrøje, der minder om den gamle trøje, men som samtidig adskiller sig fra den og gøre den mere moderne. Den nye trøje er således hvid og har et flot geometrisk blå grafik over hele trøjen - på sin vis minder det om den gamle trøje. Men som du måske allerede har lagt mærke til - grafikken er ikke helt ens med grafikken på den gamle trøje. Den nye trøjes design har et mere zig-zag design i tynde linjer. Derudover adskiller trøjen sig også lidt ved at alle logoerne er røde (samt adidas' logo har ændret sig), samt at striberne på ærmerne kun er røde. Alt i alt, et ret vildt design - og vi er tossede med det!

Se den nye Manchester United udebanetrøje 2021/22 nedenfor

Den nye Manchester United udebanetrøje har potentialet til at blive en ikonisk trøje, som samlerne verden over falder i svime over - så skynd dig og FORUDBESTIL den hos Unisport i dag!