New Balance lancerer fodboldstøvler til playmakeren: Visaro Pro

16.06.2015

Skrevet af Jonathan

Vi har længe kendt New Balances planer om at præsentere en række nye fodboldstøvler. Vi har set prototypen på fødderne af Ramsey, Nasri og Fellaini. Nu kan vi endelig løfte sløret for de nye fodboldstøvler fra New Balance. Det her er den ene halvdel, den hedder Visaro og den er lavet til spilleren som kontrollerer kampene med sit sublime overblik.

I dette indlæg har vi taget den halvdel af New Balance kollektionen som går under navnet Visaro Pro - skabt til playmakeren, som kreerer kampene. Vi vil komme til at se spillere som Ramsey, Nasri, Fellaini, Fernando og Kompany i denne fodboldstøvle. Konceptet bygger hovedsageligt på to ting: En særligt udviklet overdel og sål.

Kan du identificere dig med Ramsey og Co. Så prøv den nye Visaro Pro fra New Balance. Den er på forudbestilling fra i dag - kun 1.299,-

Overdelen er lavet af Ariaprene, som er et særligt syntetisk gummi og er tidligere blevet brugt både i sko, elektronik og udstyr i forskellige ekstrem sport. Det sikrer en meget fleksibel overdel, som vil give sig i takt med fodens form. Hertil er den formet med en tekstur, som tilnærmelsesvist minder om en kombination af Hypervenom og Predator og som skaber en helt unik friktion i mødet med bolden. Et åbenlyst vigtigt element for playmakeren.

Sålen er udviklet for at give en stor fleksibilitet, således at spilleren kan bevæge sig så frit som muilgt. Hertil har New Balance designet knopkonfigurationen med en særlig zone omkring den forreste trædepude, for at sikre stor manøvredygtighed. Vi glæder os i den grad til rigtig at komme ud og prøve den, så vi rigtig kan se, hvad Visaro Pro har at byde på.

Visaro. Husk navnet. For New Balance mener det helt alvorligt når de siger at de er kommet for at blive. Med et imponerende line-up af spillere og en lang udviklingsproces kan det vel heller ikke være anderledes. Hvad tænker du om den?

ALT_TAG