Klar til de Olympiske Lege | Nike løfter sløret for Rawdacious støvler

19.07.2021

Skrevet af Sandra

Fantastisk sommer colourway fra Nike. Den pack får dig helt sikkert klar til OL. Tjek den ud her!

Der er bare noget omkring sport - og især fodbold - om sommeren. Vi har allerede været vidne til en forbløffende Europamesterskab hvor vi så en masse vilde mål og glæden for spillet.

Og denne fodboldsommer er slet ikke forbi. Nu er det tid til OL 2020 (eller 2021) i Tokyo. Det starter fredag den 23. juli. Og med dagens lancering til begivenheden, kan vi simpelthen ikke vente på det længere!

Nike har lige lanceret de fantastiske 'Rawdacious' fodboldstøvler! En fantastisk samling af hvide - næsten marmorlignende - støvler. Vi kan tale om støvlerne lige efter at du har set disse billeder nedenfor. Fordi disse støvler er rent eye-candy!

Fortsættes nedenfor billederne

I dag vil vi både se Mercurial OG Phantom GT støvlerne lande hos Unisport! Sikke en dag!

Phantom GT

Phantom GT 2 er den nyeste udgave af GT. Lavet til playmakere og dem, der ønsker at tage styringen på banen. Overdelen er lavet af Nikes Generative Texture for at lave støvlen mere grippy. Derudover består den overordnet af Flyknit.

Denne colourway er perfekt til sommeren! Hvid/marmor blandet med rød og sort. Det skiller sig virkelig ud. En ting at lægge mærke til er Swooshet. Faktisk både foran og på hælen. Swooshet på fronten er lavet med et flot 'stitch' design. Og den på hælen er faktisk en dobbelt swoosh. Den ene er sort og den ene er en gul omridsning - lavet i form af den originale Swoosh fra Nike. En dejlig hyldest til fortiden!

Sålen kan næsten ikke blive mere skinnende en den her!

Mercurial

De Mercurial støvler er lavet i den samme colourway som Phantom GT. Overdelen er lavet med det kendte Vaporposite materiale til at give dig den bedste performance på banen. Og hvis du ikke synes at den her støvle ser ekstrem hurtig ud, så må der være noget helt galt med dig!

Swooshet på ydersiden har også 'stitch' designet, imens det på indersiden har den samme reference til fortiden med den gule omridsning af det originale Swoosh.

Du kan købe Rawdacious støvlerne hos Unisport lige her