Liverpool udebanetrøje 2021/22 - lavet i et stilfuldt design

15.07.2021

Skrevet af Sandra

Nike ved helt sikkert, hvordan man sætter en fodboldtrøje sammen. Den nye udebanetrøje til Liverpool er stilfuld og har en god historie bag sig

Tilbage i maj, lancerede Nike den nye Liverpool hjemmebanetrøje til 2021/22 sæsonen. En pragtfuld trøje med en dejlig hyldest til klubbens historie og klublogo. Nu er det tid til at se, hvad The Reds vil have på, når de spiller ikke spiller på deres elskede Anfield Road.

Vi har set nogle interessante colourways på Liverpool udebanetrøjer i de senere år. Nogle af dem har været mere eller mindre vellykkede og flotte, hvis du spørger os. Men i år ser det ud til at Nike virkelig har ramt plet med et flot design! Liverpool udebanetrøjen vil skille sig ud med sin stenfarvede base, grøn krave og orange/røde detaljer. Så hvad er historien bag dette design?

Byen Liverpool har en skyline med et bestemt symbol. Tre ikoniske bygninger, som er blevet et symbol på Liverpools internationale prestige. De kaldes 'The Three Graces'. Udebanetrøjen henter inspiration fra disse bygninger og hvad de repræsenterer for byens indbyggere. Stenfarven er en hyldest til den hårdtarbejdende karakter af Scousers - folk fra Liverpool-området - men det er også en måde at vise, hvordan Liverpool og fodboldklubben har fået status som en stadig mere dominerende verdensmagt.

Farvedetaljerne og striberne på kraven er også en reference og et nik tilbage til udebanetrøjen fra sæsonen 1996/97 - som også var en stenfarvet skjorte.

Denne trøje vil helt sikkert være populær blandt Liverpool-fans og ses på gader og stadioner over hele verden. Hvis du vil være en del af dette, så er Unisport det helt rigtige sted at være!

Du kan købe den nye Liverpool 2021/22 udebanetrøje lige her!