FC Barcelona Hjemmebanetrøje 2021/22 | Modigt design til Blaugrana

21.06.2021

Skrevet af Lasse

FC Barcelona står overfor et nyt kapitel i klubbens historie. Et kapitel, der begynder med lanceringen af en ny hjemmebanetrøje til 2021/22-sæsonen. Trøjen har et meget modigt design, der tyder på en spændende fremtid for den catalanske klub.

FC Barcelona havde en lidt middelmådig sæson sidste år. De vandt Copa Del Rey, endte på tredjepladsen i La Liga og blev slået ud af PSG i Champions League. Man kan sige, at de underperformede i nogle turneringer og i andre turneringer gik hele vejen. Det tyder på, at klubben gennemgår en fase, hvor man står midt i mellem to æraer. Kigger man på spillertruppen er det også en blandet omgang bolsjer. Der er både aldrende superstjerner såsom Sergio Busquets, Gerard Pique og selvfølgelig også deres G.O.A.T, Lionel Messi. Og samtidig har de nogle store talenter, såsom Frankie De Jong, Ansu Fati og Pedri, som lover godt for fremtiden. Dermed er det tid til at skrive et nyt kapitel i Barca's historie - og det starter med en vanvittig hjemmebanetrøje.

FC Barcelona Hjemmebanetrøje 21/22

Den nye FC Barcelona hjemmebanetrøje til 2021/22-sæsonen signalerer, at en ny æra er på vej. Den er lavet med klubbens fans og byens historie for øje - men mest af alt er klubbens logo i centrum. Derudover har Nike taget inspiration fra tidligere trøjer og lagt et moderne filter over for at give et frisk, nyt look til ‘Blaugrana’.

Trøjen er selvfølgelig blå og rød, samt har striber - som altid. Og selvom det umiddelbart kan lyde som en klassisk Barcelona trøje, så er den det ikke. Først og fremmest er farverne en anelse lysere end vi er vant til. Dernæst er striberne på trøjen slet ikke designet på den klassiske måde. Striberne er derimod inspireret af klubbens logo. Hvordan det kan lade sig gøre, fortæller vi lige straks.

Designet starter i klublogoets venstre øvre hjørne, hvor man finder et hvidt og rødt kryds. Dette kryds er skaleret ud på trøjens front, så trøjens ene øvre hjørne har et kryds - bare i blå og rød selvfølgelig. I logoets højre øvre hjørne finder man nogle tynde gule og røde striber. Disse tynde striber er også at finde på trøjen, hvor de dog er blå og røde. I den nederste halvdel af klublogoet finder man tykke blå og røde striber. Og dette design præger resten af trøjens front. Således er klublogoets design skaleret ud på trøjens front. Lige umiddelbart lyder det måske mærkeligt - men når du har set billederne nedenfor, så giver det bedre mening. Men vent lige lidt - for FC Barcelonas hjemmebanesæt kan endnu mere!

Vi er slet ikke færdige endnu. Trøjens ærmer er ikke striber, men har kun én farve. Højre ærme er rødt og venstre ærme er blåt. Og nu rykker vi videre til shortsene, da de også er ret vilde. De er ligesom trøjens ærmer delt op i to farver. Den ene del er rød og den anden blå - bare modsat af ærmerne. For at fuldende sættet har sokkerne tykke horisontale striber. Alt i alt et sæt, der kommer til at tiltrække sig en masse opmærksomhed - og vi er vilde med det!

Hvis du er en stor fan af den nye FC Barcelona hjemmebanetrøje, ligesom os, så klik her og få fat i trøjen lige med det samme!