Kun perfektion tæller - Adidas og Real Madrid præsenterer ny hjemme- og udebantrøje

15.06.2015

Skrevet af Jonathan

I Real Madrid er det eneste, der tæller, perfektion. Det er ikke nok bare at vinde, hver sejr skal være perfekt. Det ligger i klubbens DNA og til den kommende sæson har adidas sørget for at det også ligger i trøjerne. I en kombination af hvid, og hvad adidas kalder Silver Glory, kan vi her præsentere det nye hjemme- og udebanesæt til Real Madrid.

Kun perfektion tæller. Sådan lyder ordene fra adidas og Real Madrid ved præsentationen af de nye hjemme- og udebanetrøjer til næste sæson.

Den hvide farve er ikonisk i Real Madrid kontekst og til denne sæson har adidas fundet en ekstra hvid tone frem til klubben. Argumentet er at symbolisere den nye sæson som et blankt kanvas, hvor perfektion skal opnås. Og efter at ingen pokaler blev hentet hjem i den netop afsluttede sæson og med en ægte Real Madrid mand ved roret til den kommende sæson, er det vel nok den bedste måde at gribe sæsonen 15/16 an på.

Rust op til den nye sæson med ny Real Madrid hjemmebanetrøje eller udebanetrøjer lige her. - kun 649,-

Hjemmebanetrøjen er som regel nem at gætte sig frem til. Til gengæld er det altid spændende at se, hvad udebanetrøjen har at byde på. Sidste år gik adidas en noget utraditionel vej med pink, og til den kommende sæson har leveret en udebanetrøje i, hvad de selv har døbt som Silver Glory.

Real Madrid udebanetrøjen skal nemlig symbolisere alle de trofæer, som klubben har hevet hjem i dens lange historie og ikke mindst alle de trofæer som venter ude i fremtiden. Det bliver så spændende at se om Rafa Benitez bliver manden der igen kan bringe sølvtøjet hjem til kongeklubben i Madrid…

Som en ekstra lille detalje til Real Madrids nye trøjer har adidas tilføjet ordene “Hala Madrid y nada más” (Kom så Madrid og intet andet) i nakken. Kommer du til at støtte klubben i disse nye trøjer til næste sæson?