Inspireret af 60'erne | Ny hjemmebanetrøje til Chelsea

20.05.2021

Skrevet af Lasse

Den nye trøje til Chelsea FC er noget af et syn, hvis vi skal være helt ærlige! Den kommer helt sikkert til at drage en masse opmærksomhed til sig i den kommende sæson. Lær mere omkring den her!

Det er den tid på året, hvor de største hold i verden begynder at afsløre deres trøjer for den kommende sæson - heriblandt også de største engelske klubber engelske klubber. Og nu er det tid til, at Chelsea afslører deres nye hjemmebanetrøje - denne gang med et ret vanvittigt design!

Ifølge Chelsea selv er trøjen inspireret af musikken, energien og følelsen fra 1960'erne. En ting er sikkert - den er ret iøjnefaldende! Og det passer jo ret godt til det nuværende Chelsea hold. De står overfor begyndelsen på et nyt kapitel med en masse unge spillere, der bringer en masse energi til banen og som formår at appellere til de yngre fans.

Det modige design er inspireret af Bridget Rileys arbejde - en af forgangspersonerne i Op Art-bevægelsen, der var meget indflydelsesrig i 1960'erne. En bevægelse, der i disse år ses vende tilbage i det vestlige London - ligesom Chelsea FC er godt på vej tilbage til toppen af Europa. Klubben har i mange år også være associeret med mode, stil og kultur, så dette match med Op Art passer ret godt. Trøjen kan måske endda være med til at etablere Chelsea som ‘The Pride of London’ igen!

Trøjens design er lysere og i en mere vild blå end vi hidtil har set. Den har små detaljer af gul rundt omkring - både på siden og ved Nike swooshet. Teksten “CFC” er at finde i nakken og det vilde design, der både indeholder zigzag, tern og bløde kurver fortsætter ned på shortsene for at give et fuldendt udtryk. Sokkerne er primært hvide, men med små gule og blå detaljer på dem.

Vi er alle ret enige om at denne her trøje er ret vild! Så hvis du er Chelsea fan eller bare godt kan lide fodboldtrøjer, så er denne trøje en som du helt klart skal have i samlingen. Fordi denne trøje er en trøje, som man kommer til at kunne huske i mange år!

Du kan udforske den nye Chelsea hjemmebanetrøje lige her!