Weekendens støvlespots: hidtil usete støvler og Liquid Chrome rammer banerne

30.11.2015

Skrevet af Mathias

Weekenden og måneden er ved at gå på held, hvilket ikke kun betyder at julen er tæt på, det betyder også at vinterfodbold programmet snart starter for alvor. Nu skal vi dog ikke miste blikket for alt den gode fodbold der bliver spillet nu og alle de gode støvlespots der følger med. Læs med her.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra Custom

Der har været rigtig meget støtte fra fodboldverdenen, efter de tragiske hændelser i Paris for et par uger siden og den seneste der viser sin support er den franske superstjerne Paul Pogba. I de sidste to kampe har han spillet i personaliserede Magista Obra støvler med det franske flag. Jeg er ikke selv rigtig stor fan af designet, men det de står for er så vigtigt, at jeg bestemt er ombord.

David Silva (Manchester City) - Adidas Ace Prototype

Hov, det er da vist noget helt nyt vi har med at gøre her. Det er meget almindeligt for spillere at træne i prototyper, så de kan sende deres feedback til mærkerne, men David Silva tog det lige lidt længere. Han har åbenbart været så stor fan af støvlerne, at han tog dem på i kamp også. Det bliver spændende at se hvad adidas har gang i her, fordi ved første øjekast ligner de lidt Laceless støvlen, men selvfølgelig med snørebånd.

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER 1.3 Pop-art

Hold da op, det var nok en af de værste præstationer fra en så god spiller nogensinde. Der var alt for meget “BAM” og “POW” over hans afleveringer, som alle virkede til at ramme forbi. Ikke rigtig støvlernes skyld kan man sige, som stadig ser lige så vilde ud som de plejer og bestemt fortjener en plads i vores støvlespots.

Jamie Vardy (Leicester) - Nike Hypervenom Phantom II Liquid Chrome

Han gjorde det squ! Ingenting er sikkert her i verden, undtagen døden, skatterne og at Jamie Vardy scorer. Han fik sit navn på tavlen for elvte kamp i streg og slog Ruud van Nistelrooys rekord. Mål nummer 11 kom også fra et nyt par støvler, efter Liquid Chrome Pack ramte banerne. Det er en helt vild rekord at slå og han fortjener helt sikkert den “party”, som Leicester fansene bliver ved med at synge om.

Kasper Schmeichel (Leicester) - Precision Schmeichology Negative Contact

Selvom det ikke blev til alle tre point i topkampen mod Manchester United, så kan Kasper Schmeichel alligevel være tilfreds med sin præstation. Han var nemlig manden som satte kontraangrebet i gang, hvilket ledte til Jamie Vardys rekordscoring.

Brad Guzan (Aston Villa) - Nike Gunn Cut Custom Wriststrap

Selvom det står sløjt til for øjeblikket i Aston Villa, så formår Brad Guzan alligevel at holde niveauet højt på lufferne. Her har han erstattet den traditionelle wrisstrap med en sort en slagsen, der skaber en virkelige lækker kontrast.

Karim Benzema (Real Madrid) - adidas X15.1

Karim Benzema er aldrig bange for lidt kontroverse, og han er stadig ved at blive undersøgt af politiet, fordi han har været indblandet i noget afpresnings møg med Mathieu Valbuena. Han er nok også lidt uvenner med adidas nu, fordi han gik lidt i leak-mode og viste et par støvler vi ikke har set før. Når det så er sagt, så kan man ikke bebrejde ham, fordi de står knivskarpt og vi glæder os til at kunne vise jer mere.

Rafinha (Bayern München) - Nike Tiempo Legend 6 Liquid Chrome

Rafinha har i de sidste par måneder spillet i CTR360 Maestri III, men efter lanceringen af Nike Tiempo Legend 6, så har han endelig skiftet. Jeg kan faktisk se mange af de samme kvaliteter i de to støvler, så jeg forstår godt han prøver dem af.

Jesus Navas (Manchester City) - New Balance Furon/Visaro-fusion Impulse Orange

Jesus Navas har spillet i en New Balance Furon og Visaro blanding her på det sidste, og med lanceringen af den nye farvevariant har han fået lavet en ny fusion af de to, med en Furon sål og Visaro overdel. Det er en af de mange fordele ved at være professionel.

Der var mange unikke og endnu ikke lancerede modeller i denne omgang støvlespots, plus rekordbrydende Vardy, som simpelthen blev nød til at være med. Har du set nogle fede støvlespots sidste uge, som vi måske ikke spottede? Fortæl os det i kommentarfeltet herunder.