Juventus hjemmebanetrøje 2021/22 | Læs mere omkring den seneste adidas lancering

18.05.2021

Skrevet af Sandra

adidas har kickstartet sæsonen med nye trøjer til deres største klubber - og nu giver de os en helt ny hjemmebanetrøje til Juventus.

For 10 år siden flyttede Juventus fra deres gamle stadion Stadio delle Alpi til et helt nyt stadion, også kendt som Juventus Stadium. Eller nærmere - Allianz Stadium som det hedder i dag. Dette store jubilæum skal naturligvis fejres. Derfor er Juventus 'nye hjemmebanetrøje en hyldest til 10-året for Juventus Stadium.

Fun fact: Den første kamp, der blev spillet på det nye Juventus Stadium, var mod Notts County den 8. september 2011. Og Notts County og deres trøje design inspirerede faktisk Juventus' ikoniske sort-hvide stribede trøjer dengang. Nu går adidas og laver den nye trøje til en ren klassiker.

Juventus er mere end bare en klub, Juventus er en institution

Juventus hjemmebanetrøje 2021/22

Trøjen bringer de klassiske sorte og hvide striber tilbage efter to års eksperimentering med striberne. Trøjen er inspireret af stjernerne omkring stadionet, alle fans, der gør Juventus til det, det er; åben og indbydende for alle.

Designet af trøjen går tilbage til dets grundlæggende og frontdesignet består af fire hvide striber og fem sorte. Enkel, men klassisk. På skulderen vises de klassiske adidas-striber og bryder de lodrette striber. Kragen er hvid med en tynd sort streg, og inde i kraven ser du et logo med teksten '10 Years at Home ', der refererer til 10-årsdagen på Juventus Stadium. Bogstavet 'A' i teksten er et symbol på stadionets ikoniske bue. En sidste lille detalje i designet er mønsteret inde i de sorte striber, som er inspireret af Juventus Walk of Fame. Kig på billederne nedenfor for at se, om du kan finde alle de små detaljer.

Vi eeelsker denne nye Juventus hjemmebanetrøje fra adidas. Meget klassisk og tro mod historien om det berømte Juve ’design. Vi vil kalde denne trøje en ægte klassiker.

Støt Juventus og køb deres nye 2021/22 hjemmebanetrøje på pre-order lige her!