FC Barcelona ruster op til ny sæson med nyt træningstøj

13.06.2015

Skrevet af Jonathan

“Mestrene af Europa” - det lyder rimelig godt, gør det ikke Barca fans? Men er du klar til at gentage succesen i næste sæson? Ellers har vi dit træningsudstyr klar. Bare se med lige her…

Når MSN og resten af Blaugrana superstjernerne møder op til første træningspas til pre-season, efter en velfortjent sommerferie, så vil de gøre det i dette nye Barcelona træningstøj. Der er masser af nyt udstyr at vælge imellem, så man kan vel ikke bebrejde dem for at de har de kan have det svært med at finde præcis det tøj de gerne vil have.

Find et stort udvalg af FC Barcelona træningstøj lige her

Du kan nu vise din støtte til de catalanske Champions League vindere, mens du samtidig kan få de bedste forudsætninger for en god træning med de bedste teknologiske elementer fra Nike. Her er Dri-Fit naturligvis det mest genkendelige og det er et centralt værktøj for stjerner som Messi, Neymar og Suarez når de skal forberede til den nye sæson.

Er du på udkig efter at ruste op i dit træningsudstyr og er du blandt de mange som brød ud i jubel da Neymar lukkede og slukkede Champions League finalen? Så har vi dækket dig ind. Find det nyeste Barcelona træningstøj lige her.