Nye udebanetrøjer til EURO | PUMA lancerer deres Legacy trøjer

22.04.2021

Skrevet af Sandra

Det er altid spændende at se, hvad de forskellige brands finder på, når store turneringer nærmer sig - og denne gang er det PUMA, der lancerer deres udebanetrøjer til sommerens største turnering. Europamesterskaberne - lad os se på dem!

Vi elsker alle et nyt design til de internationale hold - men den her er noget helt specielt. PUMA lancerer en aldrig før set designer tilgang, som er inspireret af brandets DNA og drevet til skubbe sporten fremad.

Men hvordan vil PUMA tage en anden tilgang til designet af fodboldtrøjer? Altså, deres intention er at genopfinde traditionen på deres egne vilkår. At give trøjerne et helt nyt frisk look, hvor både logo og og holdnavnet er midt i trøjen i stedet for på siden, som vi normalt ser.

Legacy udebanetrøjerne inkluderertrøjer til Italien, Østrig, Tjekkiet og Schweiz. Lad s tage et kig på dem nedenfor.

Mere under billederne

Vi starter af med med trøjen til Italien. Som nævnt ovenfor har trøjen et meget specielt design, hvor alt er centreret i midten. Her ser du 'ITALIA' skrevet i marineblå i midten. På begge sider af teksten ser du striber i italiens flags farver. Men det er ikke alt, det italienske logo er også placeret i midten af trøjen over teksten ved siden af PUMA-logoet. Det er bestemt et sleek design for italienerne.

Køb udebanetrøjen til Italien lige her

Lad os gå lidt længere op mod nordøst på verdenskortet, til Østrig. Denne trøje er gået all black. Du kan se ligheden med den italienske trøje, men den her, har stadig sit helt eget specielle design. I midten ser du teksten 'Österrich' skrevet med PUMA-logoet ovenfor. Striberne på begge sider af teksten er hvide og røde, ligesom Østrigs flag. Men hvor er logoet? Det er faktisk over hele trøjen. I stedet for at blive placeret over teksten, er logoet trykt ind i trøjen på fronten i sort. Du kan også se logoet bag på nakken.

Du kan købe Østrigs landsholdstrøje fra den 24. April.

Fortsættes nedenfor

Hvis du kigger på billederne ovenfor, ser du Tjekkiet nationaltrøje. Med det samme design som de to andre trøjer, er ’Czech Republic’ skrevet i midten af trøjen. PUMA-logoet placeres stadig over, men denne gang placeres det nationale logo under teksten. Striberne på denne trøje er i rødt og teksten er blå. Hvid, rød og blå trøje repræsenterer helt sikkert Tjekkiet ved EM.

Støt Tjekkiet lige her

Sidst, men ikke mindst - Schweiz' udebanetrøje. Denn kommer også i hvid, som de fleste andre trøjer. Det schweiziske flag er hvidt og rødt, og det er det, denne udebanetrøje prøver at udtrykke. Teksten i midten siger 'Suisse' og er skrevet i rødt sammen med striberne på siderne. Ovenfor ser du PUMA-logoet og nedenunder kan du se landets logo, også i rødt. I nakken kan du se logoet fra 'Swiss Football Association'.

Køb den schweiziske nationale udebanetrøje lige her på Unisport

Hvis du ikke kan vente på, at EM starter til sommer - kan du udforske vores udvalg af landsholdstrøjer på Unisport LIGE HER