adidas x Marvel | X-Men overtager fodboldverden

13.04.2021

Skrevet af Sandra

Verden vi alle ønskede vi levede i - eller i det mindste var en del af - kommer nu ind i vores verden - fodboldverden. To af de mest populære adidas støvler sat sammen med en af de mest succesfulde tegneseriefranchises - Marvel X-Men.

Bound to be explosive!

adidas x Marvel

Du har måske hørt om adidas x Marvel kollektionen før. Tilbage i 2019 så vi Nemeziz 19+ i en Spiderman version. Det var, ifølge os, helt klart en af de vildeste collabs i adidas' historie. Hvis du ikke helt kan huske den, så skal vi med glæde fortælle dig lidt om den - Spiderman er kendt for sit 'spider web' og det er lige præcis det støvlen ligner. Du ser det såkaldte spindelvæv i fronten af støvlen, i rød, hvor man bagi ser den mørkeblå farve. Og hvad giver disse to farver tilsammen? Spiderman. Men nok om det forrige Marvel støvle, lad og grave ned i de nye støvler - ja, der er to denne gange. Tag et kig på billederne nedenfor og så tager vi et kig nærmere på støvlernes detaljer. Og hey - tag lige et ekstra kig på både de indvendige og udvendige såler på begge støvler - de er vilde.

Fortsættes nedenfor billederne

adidas X Ghosted Cyclops

Den første støvle er X Ghosted kombineret med X-Men karakteren Cyclops (Scott Summers), som er en legendarisk karakter fra tegneseriebøger og er et grundlæggende medlem X-Men. Men hvorfor har adidas valgt at sætte X Ghosted sammen med Cyclops? Ifølge adidas, så er de sat sammen på grund af deres ligheder. Cyclops slanke 'tech look', magtfulde energistråler og lyset der kommer ud af hans øjne gør ham til en af de hurtigeste. Ligesom X Ghosted. Støvlen vil være i blå/rød/gul og navnet 'Cyclops' er printet på siden af støvlen, derudover vil der også være et billede af Cyclops bag på højre strøvle. Hvis du ønsker at være lige så hurtig som Cyclops, så er disse støvler lige noget for dig.

Køb adidas X Ghosted Cyclops lige her og bliv den letteste og hurtigste af alle.

Fortsættes nedenfor billederne

adidas Predator Freak Wolverine

Vi kender alle Predator Freak og Wolverine hver for sig. Men forstil dig de to sammen! Det må være den stærkeste kombination nogensinde. Men hvad binder Predator Freak og Wolverine sammen? Nemt spørgsmål. Han er den vigtigste karakter i X-Men familien og det er Predator også for adidas. Det er ligesom det. Udover det, så indbefatter begrebet af hans klør DNA'et på en Predator. Ifølje os, så er der ikke et mere perfekt match end dette. Udseendet fejler heller ikke - det gule/sølvmetal/sort og blå er definitionen af Wolverine og X-Men. Bag på støvlem ser du to logoer af Wolverine aog X-Men og øverst på sokken, ser du ‘Wolverine’ printet, sammen med ‘X-Men’ skrevet på siden. Søge du efter at blive den stærkeste på holdet - eller er du allerede den stærkeste - så er disse støvler som lavet til dig!

Køb adidas Predator Freak Wolverine lige her og vis dine klør frem på banen!