adidas x Marvel | De nye superhelte-støvler er landet

09.07.2019

Skrevet af Milan

Ved udgivelsen af den nye "Spiderman: Far From Home" film, er adidas klar til at fejre samarbejdet med Marvel med et Limited Edition Spiderman-inspireret design for Nemeziz 19+ støvlerne.

“With great power comes great responsibility”, et verdensberømt citat fra Hollywood blockbuster-filmen Spiderman. Og man kan i den grad argumentere, at adidas har "great power", i og med, at de er klar til at introducere et par Limited Edition Nemeziz 19+ fodboldstøvler, som er blevet genfortolket gennem linsen af et eksklusivt og spøgefuldt Spiderman-design. Yes, I læste rigtigt - det kan godt være, at Nemeziz ofte bliver forbundet med smidighed, og hvilken bedre ambassadør end Spiderman i forbindelse med at formidle dette "smidighedsbudskab"?

Da dette er et indlysende svar, så lad os rykke videre til den visuelle del af disse Limited Edition Nemeziz 19+ støvler. På støvlerne vil de originale og velkendte farver fra den røde/blå Spiderman-dragt ses, så adidas har gjort det godt i forhold til at give støvlerne en særlig "Peter Parker-behandling".

Fortsættes nedenfor.

Desuden vil støvlerne have det ikoniske Spiderman-spindelvæv trykt på overdelen og siderne, med et par Spiderman-øjne broderet på midtersiden af støvlerne. Ligeledes vil man bemærke et "MARVEL" Spiderman TPU print på midtersiden af støvlen.

Slutvis har adidas sørget for at forkæle os med en Spiderman støvlepakke, hvor papiret i pakken har et adidas | MARVEL print over det hele.


Besejr din nemesis med adidas Nemeziz 19+ Spiderman edition. Få fat i dem lige her!