Umbro Velocita Blackout | 165 grams blackoutet lækkerbisken

13.06.2015

Skrevet af Jakob

I en tid hvor fodboldstøvler bliver mere og mere farvestrålende og vilde i designet har engelske Umbro begået en decideret lækkerbisken og lanceret en Velocita der ganske enkelt er sort. På sort. På sort. Ikke så meget pjat. Bare sort og 165 gram.

Vi skal være helt ærlige - vi er komplet suckers for blackoutede støvler, og når de så samtidig ser vanvittigt strømlinede ud, når vi niveauet lige før flag og balloner på kontoret hver gang en lancering rammer. Det er tilfældet med Umbro Velocita Blackout, som giver dig en af de mest ultimative letvægtsoplevelser til dato farvet helt i sort. Det er fart, det er stealth, og vi er helt vilde med det.

Den nye farve af Velocita bryder lidt med de første farvevarianter af speedstøvlen, og er denne gang gået helt i sort - men under kølerhjelmen er alt som vanligt. Umbro har derfor holdt fast i konceptet om at bygge den ultimative speedstøvle med en supertynd overdel i ét stykke japansk mikrofiber, der får stabilitet og støtte af den innovative A-Frame på siden. Samtidig har de skåret sålen helt ind til benet, så den blot er 1mm tyk og derfor giver dig en støvle fuldstændig tunet til fart.

Bestil din Umbro Velocita Blackout lige her - kun 1.299,- kr.

Med andre ord; ønsker du dig en fjerlet fodboldstøvle med et barfodsagtigt touch på bolden og en lækker pasform, går du ikke galt i byen med Umbro Velocita. Og at den så samtidig er helt blackoutet er vel bare en bonus... Hvad synes du om Velocita i sort? Del dine tanker med os herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.