PUMA Spectra | Great is everywhere

02.04.2021

Skrevet af Sandra

PUMA lancerer en helt ny pakke til de afsluttende faser af europæiske turneringer og EURO 2020. Den hedder Spectra og lanceres med sloganet 'Great is everywhere' - men hvordan kan det være? Lad os dykke ned i det!

Vi venter alle spændt på, at EM starter, og det samme gør PUMA. De kunne bare ikke vente helt til sommer så derfor lancerer de allerede deres EURO 2020-pakke - Spectra.

ONLY SEE GREAT

Spectra pakken

Den nyeste pakke fra PUMA kaldet Spectra er her for at få dig til at tro på dig selv. PUMA vil have dig til at tro, at du ikke bare er god - du er fantastisk! Du kan være, hvad du vil, og du kan være 'great everywhere'. Uanset hvad. Sagt bedre med PUMAs egne ord:

“Great is everywhere. It’s in the streets and the cages and the parks and the promise you make to yourself: to never look back and never back down. No matter what. Great starts when you look past mediocre, ok and good.”

Med en alle tiders tankegang kommer alle tiders farver. Spectra-pakken er lavet i en lys grafik med inspiration fra bånd i brydende farver, som hjælper dig med at se ud over det sædvanlige og skubbe dig i retning til at skabe meningsfulde øjeblikke i fodbold. Hele vejen fra klubbenes sidste runder, til finalen i de store internationale mesterskaber.

I pakken er både Future Z og Ultra - for anden gang i historien. Tag et kig på de fantastiske støvler og læs om støvlenes teknologier nedenfor.

Fortsættes nedenfor billederne

TEKNOLOGIER

PUMA Future Z

Vi er begyndt at kende meget til teknologierne i Future Z støvlen, men det forhindrer os ikke i, at tage en hurtig gennemgang af første valget for Neymar Jr. Teknologierne på Future Z 1.1 sikre dig den ultimative pasform og fleksibilitet med kompressionsbåndet på midten af foden, bedre kendt som FUZIONFIT+. Ydersålen er Dynamic Motion, der sikrer din fod med sit asymmetriske design. Grip Control giver dig det ultimative touch på bolden og sikrer bold kontrollen. Så der er ingen undskyldninger for ikke at tage kontrol over spillet og være kreativ!

Køb Future Z lige her!

Fortsættes nedenfor billederne

PUMA Ultra

PUMA Ultra er kategoriseret som en speed støvle - og et hurtigt kig på teknologierne forklarer hvorfor. Med letvægt MATRYXEVO teknologien på overdelen, hvilket giver en hurtig fremgående bevægelse, er PUMA Ultra lavet til hurtige spillere. Men dette er ikke alt. SpeedUnit ydersålen giver dig en acceleration som aldrig før og for at fuldende støvlen, så giver GripControl på overdelen dig en perfekt kontrol over bolden. Med disse 3 ting kombineret, så er du good to go (og endda hurtigere end nogensinde).

Køb Ultra lige her!

Hvem kommer til at bære støvlerne?

Støvlerne bæres af alle PUMA-sponsorerede spillere til EM, men du vil også se PUMA-spillere iført Spectra støvlerne i de sidste kampe i Champions League og Europa League. Så hvis vi skal nævne et par stykker, vil du højst sandsynligt se spillere såsom Antoine Griezmann iført PUMA Ultra Spectra og Neymar Jr. iført Future Z Spectra.

PRE-SALE hos Unisport - få fat i dem før din modstander!