adidas Nemeziz Messi | Nye støvler til the GOAT

29.03.2021

Skrevet af Sandra

Nyt år betyder nye signatur til the GOAT. adidas lancerer en helt ny colourway til Messi, lige i tide til landholdskampen på lørdag.

En af de største spillere I verden, som så mange andre, har en signatur støvle. Messi bedre kendt som “Rey del Balon” hvilket betyder “Kongen af bolden” er på den igen og viser allerede sine signatur støvler frem. Rey de Balon er et match made in heaven til Messi, da han fortsætter med at slå rekord efter rekord, inklusiv at have den højeste målscorer for én enkel klub - rekorden vil sandsynligvis aldrig blive slået. ALDRIG.

Nemeziz Messi

Messi støvlen er en farverig version af Nemeziz støvlen. Støvlerne er kun lavet til Messi og han er den eneste der vil spille i dem. Udover Hans fans selvfølgelig og måske dig? Sidste år så vi “The Journey” signatur støvlen, hvilket gav os nogle vanvittige vibes. MEN, denne nye colourway er helt ude af denne verden. Lad os tage et kig på det - Klik igennem billederne og læs omkring beskrivelsen nedenunder.

Fortsættes nedenfor billederne

Er de ikke bare betagende? Det synes vi i hvert fald - men hvad er tanken bag disse signatur støvler?

adidas Nemeziz Messi Rey del Balon er farverig og kommer med personlige detaljer til Messi, med to mediale logoer på støvlen - et guld krone-logo og Messis signaturlogo i gul/rød/sort. Designet er lavet i et zig-zag mønster. Det her er en støvle lavet til the GOAT og hans super fans! Denne støvle er for børnene, og der udover er også benskinner og en bold - Tag et kig på dem her

Skal du også spille i de samme støvler som Messi? Hvis ja - så kan du få dem lige her!