Unisport WebTV: adidas præsenterer nye fodboldstøvler i Berlin

12.06.2015

Skrevet af Jonathan

Det gik i den grad ned da Champions League finalen blev afholdt i Berlin i lørdags. Både adidas og Nike benyttede sig af lejligheden til at afholde store events som opvarmning til finalen og vi var med begge steder. Sådan her så det ud da det gik ned sammen med adidas, Zidane, Özil, Herrera, Sean Garnier, SkillTwins... siger du til når vi skal stoppe med at namedroppe?

Det var i sandheden de største indenfor fodboldverdenen som var samlet ved adidas’ event i deres nyåbnede fodboldarena The Base Berlin. De største fodboldspillere og designere var med for at promovere adidas’ nye fodboldstøvler, Messi15, Ace15 og X15, mens verdenskendte freestylere, inkl. PWG., var inviteret for at promovere de nye Boost sko. Og selvfølgelig også bare for at skabe en vild stemning. Se med i ovenstående video, hvor JayMike og PWG rigtig foldede sig ud med de største freestylere og fodboldstøvler fra adidas’ katalog.

Det var svært ikke at føle sig som et lille barn i en slikbutik, da vi trådte ind på The Base Berlin. Eventet havde helt enkelt alt. hvad vores #Unisportlife-hjerte kunne drømme om. Se videoen og mærk stemningen selv.