PUMA Eclipse | Runde 6 af Eclipse sagaen

04.02.2021

Skrevet af Sandra

Et nyt år betyder en ny PUMA Eclipse-pakke. Den første ud af to årlige blackout-pakker fra PUMA er ankommet, og der tilføjes en ny silo til pakken - og du gættede helt rigtigt, det er Future Z. I denne runde af sagaen ses støvlen i sort for allerførste gang . Det er sæsonen for blackouts.

Vi er altid alt for begejstrede, når blackouts kommer ud - især når en ny silo slutter sig til den mørkeste pakke af dem alle. Der er bare noget over PUMA og deres Eclipse kollektion. Det giver os en følelse af noget, som vi kender, men med et twist af noget nyt hver gang. Og i dette tilfælde er det Future Z-støvlen. Lad billederne nedenfor fascinere dig, inden vi kort gennemgår detaljerne.

Fortsættes nedenfor billederne

Eclipse-pakken består denne gang af Ultra støvlen, som vi også så sidste år i den seneste Eclipse-version, men det er ikke den eneste i denne pakke. Som nævnt ovenfor, er det første gang, at vi ser Future Z i en Eclipse-version, og vi er begejstrede. Pakken er helt sort, så sort, at vi næsten fik en blackout ved bare at se på den. Ved bare at kigge på billederne, giver støvlerne os en slags kuldegysninger, da den har aner af både mørke og magt på samme tid.

Nu da vi har nævnt det, så lad os starte med Future Z. Støvlen har et meget udført look. Støvlerne kommer med et camouflagemønster på overdelen. På indersiden af overdelen er der en blackout 'Future' tekst. Og støvlerne giver Eclipse kollektionen en helt ny teknisk funktion - Fuzionfit +, der er fremhævet med hvide striber på overdelen. Støvlens colourway kaldes sort/asfalt - hvilket er præcis, hvordan vi ville beskrive den, hvis vi kun kunne beskrive den med to farver.

Vi må ikke glemme Ultra Eclipse - vi så den første gang sidste efterår i den femte Eclipse saga, men nu er det mørkere end nogensinde. Samme hastighed, samme lette Ultra, bare meget mørkere på ydersiden. Samme colourway som Future Z, sort/asfalt. Der er ingen nye teknologier på denne, men det giver stadig Eclipse-pakken en helt ny hastighed.

Denne Eclipse kollektion giver os nogle mørke tanker om, hvordan man skræmmer ens modstander af banen - tror du, pakken er her for at skræmme ens modstandere af banen? Det gør vi bestemt!

Bliv ét med Eclipse og shop de nye støvler lige her