Black x Prism | Nikes sorte fodboldstøvler er landet

01.02.2021

Skrevet af William

Denne sæsons sorte støvler fra Nike er landet og hedder Black x Prism. Hvem elsker ikke sorte fodboldstøvler? Vi gør i hvert fald. Og med de fede accentfarver på deres Swoosh bliver det næsten ikke bedre. Lad os tage et kig på den nye Black Pack!

Det er januar og stadig mørkt udenfor på den nordlige halvkugle. Og hvordan går du bedst sammen med mørket? Hvis du tænker, at det skal være et par sorte fodboldstøvler, så er du kommet til det rette sted.

Nike er kendt for deres Black Packs. Og vi har set nogle forskellige versioner i de seneste par udgivelse. Vi har bl.a. fået Black x Chile Red, Black Lux og Kinetic Black. Nu er det tid til Black x Prism. Se billederne nedenfor og så fortsætter vi bagefter.

 

Fortsætter under billederne

Kollektionen indeholder Phantom GT og Nike Tiempo Legend 8. De to støvler har hver deres farver, der komplementerer den sorte overdel. Lad os kigge nærmere.

Nike Tiempo

Nike Tiempo er en helt sort læderstøvle med et Swoosh, der har en linje i gradvise blå og røde farver. Det betyder at det går fra en blå farve til rød, der også kan ses i skriften på hælen. Sålen er sort med blå knopper og rødt Swoosh. En lækker støvle. Vi er vilde med Tiempo!

 

Tiempo er en legendarisk støvle. Hvis du heller ikke kan få nok af den, så kan du tage et kig på Nike Tiempo lige her. Vi har den på forsalg, så du skal ikke vente!

Nike Phantom GT

Nike Phantom GT er den nyeste silo fra Nike og den har virkelig imponeret os. Denne Black x Prism-farve er i sort/gul/blå. Swoosh'et på Phantom GT har en linje rundt om med et gradvist farveskift - fra neongul til blå. Sålen er primært sort, men Swoosh'et og Phantom-teksten på hælen er blå.

Hvis du heller ikke kan få øjnene af Phantom GT, så er det din heldige dag. For ligesom med Tiempo, så har vi også denne på forsalg. Tag et kig på på Nike Phantom GT lige her!

Køb dine Nike Black x Prism nu!