adidas Predator Dragon | Muteringen fortsætter

18.03.2020

Skrevet af Lasse

adidas er virkelig 'on fire', og nu gør de klar til at tage Predator-siloen til et nyt niveau med lanceringen af ‘Dragon’, der indeholder et design som mange af os kun turde drømme om at se på en fodboldstøvle.

adidas er ikke til at stoppe! Bare i år har vi set fire lanceringer og tre kollektioner - startende med Shadowbeast frem til den seneste Tormentor-kollektion, der består af ‘Japan Blue’ Predator Tormentor-støvlerne og en remake af Predator Mania fra VM i Korea / Japan i 2002. Mange af os kan nok blive enige om, at vi har set en del rød / blå lanceringer på det seneste, hvilket er grund nok til at ryste posen lidt med en helt anderledes colourway. Lad os udforske den nye farve sammen nedenfor!

Fortsættes nedenfor

Som du kan se på billederne ovenfor, er den nye Predator Dragon primært bordeaux med noget drage-lignende 'hud' omkring støvlen, hvilket passer perfekt til hvad støvlen er. Både i forhold til, at det er en Predator støvle - en 'Predator' (rovdyr) indikerer jo nemlig et dyr der spiser andre dyr - og idéen med navnet ‘Dragon’, går alt sammen op i en højere enhed.

Og nu vi taler om dyr, og ikke mindst rovdyr, så har Primeknit-overdelen fået tilføjet et dyre-mønster, der også følger tråden omkring navnet på den nye Predator. Piggene på 'Dragon' er både sorte og røde, i stedet for udelukkende røde, som vi så det på Tormentor og Mutator.

En anden bemærkelsesværdig forskel er de velkendte tre adidas striber, der denne gang er lavet i sort. Og hvad så med sålerne, spørger du så nu? Ja, vi synes, de taler for sig selv, men uanset hvad kan man nok ikke komme uden om, at de nærmest har et hypnotiserende visuelt udtryk. Og hov, vi glemte det nærmest: De nye støvler kommer i fuldstændig vanvittig fed kasse, der minder om et æg. JA, et æg! Det har vi i hvert fald aldrig set før.

Hvad angår teknologierne, er der blevet lavet få justeringer i forhold til de tidligere støvler i Predator-familien, herunder den højere sok og de innovative pigge. Du kan læse mere om teknologierne lige her.

Tyskerne ridder virkelig på en bølge og det virker ikke til at de er til at stoppe lige foreløbig. Og hvem ved hvad der venter os næste gang, der lancerer en ny Predator - eller andre siloer. Denne lancering er utvivlsomt for de ægte samlere.


Transformer dig til et rovdyr på banerne med den nye, limited edition Predator Dragon hos Unisport!