Game On | Fremtiden ser (neon)-lys ud med PUMA Future Z

11.01.2021

Skrevet af Lasse

PUMA har gjort det igen. Den nye Future Z Game On er ude og tilgængelige for alle her hos Unisport. Vi kan nemlig tilbyde dig 'early access', så du kan få støvlerne før alle andre og dermed vise dem fremtiden! Bliv centrum for opmærksomheden med denne vilde colorway.

Samarbejdet mellem Neymar og PUMA giver os endnu engang noget et blik ind i fremtiden. Først så vi den helt nye Future Z blive lanceret sidste år i et meget begrænset antal, og i farverne hvid/gul/sort. Nu kommer Future Z i en ny farvevariant af gul/sort - ja, faktisk nærmest neon. Det bedste af det hele er - den er tilgængelig for alle.

LOCK IN. DRIVE THEM CRAZY.

Når du tager disse støvler på, så er det 'Game On'. PUMA introducerer endnu engang os for deres nyeste innovation indenfor fodboldstøvler: Future Z. En fodboldstøvle, der passer alle fra A til Z. Future Z blev udviklet på baggrund af følgende spørgsmål: 'Hvordan kan vi fuldstændig gentænke, redefinere og skabe en fodboldstøvle, der passer til de mest dynamiske playmakers i verden?'. Og Future Z var således det perfekte svar på det spørgsmål. Derudover ønsker de fleste fodboldspillere at spille fodbold med bolden ved fødderne, og derfor har spillerne brug for en adræt og behagelig fodboldstøvle, der kan tilpasse sig deres måde at spille fodbold på. Og det er præcis det, som Future Z er skabt til. Tag et kig på de vilde støvler nedenfor og læs alt om fodboldstøvlens teknologier nedenunder billederne.

Fortsættes under billederne

Future Z er konstrueret med nul kompromiser, så du kan overvinde alle de udfordringer, du kan stå overfor på banen. Den er lavet til at passe alle typer og designet til at hjælpe dig med dine driblinger og få ført dine kreative tanker ud i verden. "Z" står faktisk for 'zig-zag' bevægelserne i driblinger.

Strukturen på Future Z tilbyder dig et godt 'fit' og bevægelsesfrihed med det iøjnefaldende kompressionsbånd henover støvlen, der kaldes FUZIONFIT+. Overdelen er desuden udstyret med 'Grip Control', som giver dig det optimale touch på bolden.

Game On-farvevarianten vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed på banen. Men er det ikke lige præcis, sådan Neymar ønsker det?

En anden vigtig ting ved denne lancering er, at vi også tilbyder dig 'early access' til Future Z målmandshandskerne, der også er en del af Game On-kollektionen. Men der kommer kun til at være et begrænset antal på lager, så du skal være hurtig! Derudover inkluderer Future Z Game On også to fodbolde og lidt tøj. Du kan finde alle produkterne lige her

Find de nye Future Z fodboldstøvler hos Unisport her