En vinterguide til fodboldspilleren | Gør dig klar til vinteren med Unisport og Nike

07.12.2020

Skrevet af Sandra

Unisport og Nike har slået sig sammen for at hjælpe dig gennem disse hårde og kolde vintermåneder. Fordi du er nødt til at holde dig skarp og i form for at holde dig på toppen af spillet. Derudover skal du også holde dig varm og se godt ud udenfor banen. Så buckle up, og lad os guide dig til, hvordan du kan sammensætte lag på lag og få det fulde fodbold look.

Når det er koldt, kan det være svært at vælge det rigtige outfit. Du vil ikke have for meget tøj på, for så kan du ikke bevæge dig, og du føler dig tung. På den anden side, hvis du ikke har nok tøj på, fryser du og kan blive syg. Ovenikøbet vil du højst sandsynligt også gerne se godt ud. Så der er mange ting at overveje, når vinteren er her.

Nu behøver du ikke at bekymre dig mere. Vi vil guide dig og hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. Og vi taler ikke kun om dit tøj på banen. Vi vil også guide dig til, hvordan du ser fantastisk ud og holder dig varm udenfor banen. Lad os komme i gang!

Fortsættes nedenfor

Præstation / On pitch

Træningstøj

Når du bevæger dig ind på banen, skal du føle dig let og varm på samme tid. Men hvordan er det muligt, når det næsten er nul grader udenfor, tænker du nok. Tja, det er ret simpelt. Du har bare brug for det rigtige træningstøj. Først og fremmest, skulle du have baselayer på som det inderste lag. Baselayer er meget vigtigt for at føle sig godt tilpas, da det kan hjælpe med at holde dig tør og varm på samme tid. På det yderste lag har du sandsynligvis brug for en træningstrøje eller træningsjakke, såvel som nogle træningsbukser. Det er de grundlæggende ting. Men for at være helt klar til kulde har du helt sikkert brug for et par spillehandsker og den seneste innovation kaldet snood, som beskytter din nakke, mund, næse og ører mod kulde.

Fodboldstøvler

Nu hvor vi har fået dit træningstøj dækket, bevæger vi os til en ganske vigtig del af dit outfit, inden du træder ud på banen. Fodboldstøvlen. På det seneste har vi set nogle vanvittige designs og farvesammensætninger fra Nike, og tilbage i August fik vi faktisk en helt ny støvle, kaldet Phantom GT. Så de to par støvler, vi vil fremhæve, er Nike Mercurial Dream Speed 3 og Nike Phantom GT Elite. Nike Mercurial er valget af våben for nogle af de største stjerner i fodboldverdenen, såsom Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Bruno Fernandes, Eden Hazard og Erling Haaland. Blot for at nævne et par stykker. Phantom GT er også en favorit blandt nogle af de største stjerner i fodboldverdenen. Vi kan bl.a. nævne Kevin De Bruyne, Kai Havertz, Pernille Harder og Lautaro Martinez - samt tilføje nogle af de største talenter, såsom Mason Greenwood, Phil Foden og Eduardo Camavinga. Hvis disse støvler ikke er gode nok til dig, er vi ikke sikre, vi kan hjælpe dig.

Træningsudstyr

Nu er du klar til at træde på banen og føle dig komfortabel, holde dig varm og se godt ud. Men du savner stadig noget, før det bliver rigtig sjovt. Du har brug for noget udstyr. Det vigtigste udstyr er selvfølgelig en fodbold. Og for at gøre det endnu nemmere for dig at se bolden i det mørke og grå vejr - eller endda i snevejr - har Nike lavet deres berømte Hi-Vis bolde. Når det er ordnet, vil du måske have noget træningsudstyr, ligesom agility stiger og træningskegler. Fordi det er ikke kun vigtigt at holde sig i form. Det ville være endnu bedre, hvis du kunne blive hurtigere og lettere på fødderne - og til sidst en bedre fodboldspiller.

Nu ved du hvor godt du kan se ud på banen. Efterfølgende vil vi guide dig til, hvordan du også kan se cool ud uden for banen.

Fortsættes nedenfor

Lifestyle / Off pitch

Tøj

Som nævnt tidligere er det vigtigt at se cool ud og føle sig godt tilpas uden for banen. Heldigvis kan vi nemt hjælpe dig med det. Uanset om du er ude og se en fodboldkamp eller bare hænger ud med dine venner. Når du er udenfor banen, og det er koldt, synes vi det er en win-win at have en hættetrøje og en kasket eller hue på, fordi de alle kan holde dig varm og se cool ud. Hættetrøjen er god, fordi du kan tage hætte på, hvis det er for koldt - og kasketten eller huen kan hjælpe dig med at holde varmen på hovedet. Et andet vigtigt stykke tøj til en ægte baller er sweatpants. Sweatpants er måske det mest behagelige stykke tøj i din garderobe. Og ofte er sweatpants også gode at spille fodbold i. Så du er altid klar til at spille.

Jakker

Det vigtigste stykke tøj om vinteren, når du ikke er på banen, er helt klart vinterjakker. En god jakke er den, der ser godt ud, men vigtigst af alt holder dig varm. Det kan være tungen på vægtskålen i forhold til om du føler dig godt tilpas eller fryser. Nike har et stort udvalg af jakker, herunder almindelig vinter jakker, fleece jakker og måske du er heldig nok til at finde en jakke med din favorit klubs logo på. Nogle gange om vinteren er det ikke temperaturen, der er problemet. Det kan også være vinden. Derfor bør en regnjakke også være ideal og kigge på.

Sneakers

Sidst men absolut ikke mindst, så har vi en vare, du ikke kan undervurdere. De er lige så vigtige uden for banen, som fodboldstøvlerne er på banen. Hvad du vælger indenfor dette emne siger meget om, hvem du er, samt hvilken slags personlighed du har, Vi taler selvfølgelig om sneakers. Sneakers er i de senere år blevet en stor del af mode- og fodboldverdenen, og det kan hurtigt blive et fashion statement, så vælg med omhu. Nike er en af de største i sneaker spillet, og de har nogle temmelig awesome og ikoniske siloer som Air Max, React, Jordan og Air Force. Du bør helt sikkert finde et par sneakers, hvis du ønsker at fuldføre fodbold looket.

Tjek vores vintertræningskollektion lige her!